Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Александър Йорданов Александров СНИМКА: Фейсбук
Александър Йорданов Александров СНИМКА: Фейсбук

СКАНДАЛНО

Те преминаха и тази морална граница. След издигането на отроче от яка комунистическа и ДС фамилия за кмет на столицата ни, сега чета, че случайниците са монтирали в листата си за общински съветници отроче на известна българомразка от Северна Македония. Нейното параноично говорене срещу България и българския народ е добре известно. Тя е от Щип, а синчето й се кани да става български общински съветник!

Не може така. Свършиха ли се децата на българите, та ще ни "управляват" дечурлигата на антибългарите? Но за съжаление това е "промяната"! Това е ПП-ДБ и "Спаси София" в действие. Чрез нахалство и омраза към власт на всяка цена. И просто вече не ми се живее в този град. Не искам да ги срещам по улиците.

Впрочем пиша това не от Брюксел. Още вчера си пристигнах в България и веднага отпътувах за Силистра, където снощи участвах в откриването на предизборната кампания на СДС. Синята партия има отлична листа за общински съветници в този крайдунавски град. И дано гражданите му имат късмет такива съветници да работят за техния и на града им просперитет. А днес във Варна ще участвам в откриването на предизборната кампания на СДС. Важно е да се знае, че както в Силистра, така и във Варна ние, сините, подкрепяме за кметове издигнатите кандидати от нашите коалиционни партньори от ПП ГЕРБ. Това са родолюбци и демократи, с европейска визия за своя град. Това са личности доказали се с работата си в полза на гражданите. Всъщност няма нищо особено. Във всички европейски държави партии от едно и също политическо семейство взаимно се подкрепят по време на избори. Такъв европейски пример у нас дават ГЕРБ и СДС. Твърде редки в Европа са случаите на шантави коалиции, каквито за съжаление все още наблюдаваме у нас. Но и този политически коронавирус ще премине. Или поне значително ще отслабне неговото въздействие. Защото е добре познат принципът: много партии - слаба държава. Не е нормално над 50 партии и коалиции да се регистрират за избори. Това означава, че в държавата ни е пълно с неадекватни хора, които нямат преценка за себе си и своите възможности. Но, както казах, ще ни мине. По-бавно от другите народи, но ще ни мине. И все пак. Поредният случай с дипломатично казано странен кандидат в партийна общинска листа и то на София, е наистина скандален. И наистина отново е приумица на т.нар. промянаджии.

*От фейсбук!