Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Георги Георгиев и Йорданка Фандъкова
Георги Георгиев и Йорданка Фандъкова

 Кметът на столицата емоционално към съгражданите: вие единствени не ме предадохте, бяхте моят генератор на енергия и сила

Честит празник! Честит празник на вярата, надеждата и любовта! Честит празник на любимата ни София! В този празничен ден бих искала да се обърна към всички вас с едно огромно благодаря. С емоционално обръщение се обърна кметът на София Йорданка Фандъкова към софиянци по време на тържествения водосвет и издигането на знамето на града пред храма "Света София".

Благодаря ви за доверието. То ми даде увереността и силата да ръководя развитието и промяната на града ни вече 14 години, каза кметът на столицата.

Благодаря ви за подкрепата! Тя ми даваше смелостта да започвам големи проекти един след друг – защото София трябваше да догони, да изпревари и нямаше време за губене. В това темпо на работа вие бяхте най-верните ми партньори. Усетихме какво е да живеем в град, в който всяка година се строи и реновира и това изморява. Но заедно наложихме скорост на промяна, каквато градът ни не познаваше. Днес София е различен град и може би най-хубавото е, че всички сме забравили какво беше, когато започнахме, каза още Фандъкова.

Благодаря ви за емоцията! Няма нищо по-мотивиращо от добрите думи и от критиката. В работата трябва да си готов и за двете, и най-вече да знаеш как да продължиш след грешките и след успехите.

Благодаря ви за доблестта и добротата! Уверена съм, че не бихте позволили нито на агресията, нито на популизма да ръководят бъдещето на София. За управлението на град е нужен характер, а не двоен морал, нужни са постоянство и упоритост, тогава трудностите се превръщат в генератор на енергия.

Вие бяхте моят генератор на енергия и сила, обърна се към гражданите Фандъкова.

Пожелавам Ви от сърце силата да обичате, дързостта да вярвате, смелостта на негубещите надежда и мъдростта на съграждащите. Бъдете здрави!

За мен беше чест да мечтаем, да създаваме и да променяме София заедно!, заяви тя.