Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Слави Трифонов СНИМКА: Йордан Симеонов
Слави Трифонов СНИМКА: Йордан Симеонов

Изцяло подкрепям Милена Славова и ако видя, че някой е забил в задника си българското знаме, бих реагирал доста по-остро и по-брутално от нея, написа във фейсбук профила си лидерът на ИТН в подкрепа на певицата Милена Славова. Тя има дело във ВАС по жалба на ЛГБТ организацията Действие". Причината е неин пост във "Фейсбук". В него тя пише, че е против гей парадите и че "се задушаваме от наглостта и парадирането на разни извратеняци. И не се извинявам за думите си".

"Върховният административен съд трябва да се произнесе за това: дали певицата Милена Славова е дискриминирала във Фейсбук ЛГБТ общността.

Използвам случая, в личния си фейсбук профил, за да кажа, че познавам Милена Славова от много години.

Дълбоко я харесвам и уважавам, и знам, че тя никога не е дискриминирала никого в живота си.

Защото Милена е един свободомислещ, щедър и широко скроен човек, и въобще не й пука за глупости, дребнавщини и в крайна сметка е наистина един напълно свободен човек.

Изцяло я подкрепям и ако видя, че някой е забил в задника си българското знаме, бих реагирал доста по-остро и по-брутално от нея.

Скъпа Милена, познавам те от малка, искрено те обичам и уважавам и смятам, че нито съд, нито ЛГБТ могат да ти се опрат.

Живеем в странни времена и заедно ще водим тази битка за свободата на словото и за свободата като цяло.

И мисля, даже направо съм убеден, че има много хора, които разсъждават като теб и мен.

Милена, желая ти да не се променяш никога!", пише още Трифонов. 

Припомняме, че двугодишен конфликт между певицата Милена Славова и някои от съорганизаторите на “София Прайд”, от сряда е във Върховния административен съд (ВАС). Младежката ЛГБТИ организация “Действие” съди за дискриминация по признака “сексуална ориентация” рок легендата за неин пост във фейсбук. Милена пък отрича да изпитва лоши чувства към гей общността, дори напротив.

“Имам много приятели от гей общността, но те не са по гей парадите, сериозни хора са и са против това, което се случва по улиците”, обяви тя пред съдиите.

За да са съпричастни с нея, пред ВАС бяха дошли десетки граждани, много от тях рокери. Певицата е чест гост на мотосъборите.