Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Евродепутатът Александър Александров
СНИМКА: Facebook/Александър Йорданов Александров
Евродепутатът Александър Александров СНИМКА: Facebook/Александър Йорданов Александров

АМЕРИКО, ПРОДЪЛЖАВАЙ ВСЕ ТАКА!

Омразата към Америка! Милиони комплексари по цял свят и разбира се заблудени нашенци, мразят Америка. Това са предимно левичари, русофили, радикални ислямисти и какви ли още не сбъркани хорица. Те ненавиждат нейните свободи и права, демокрация, сила, богатства, технологии, наука, политика, армия, култура. Мразят я, но се натискат да стигнат до нея, да се изучат, да бачкат, долари да натрупат, да гледат нейните филми и слушат нейната музика, да четат нейните книги, да наблюдават спортните й успехи, да се питат кога астронавтите й ще кацнат на Марс, да следят какво казват нейните политици. Но защо правят всичко това? Защото не искат да пропуснат най-важното. А то най-често идва от САЩ.

Американомразците ненавиждат „американската мечта“, защото самите те нямат цел и смисъл в живота. Днес всякакви националистически, левичарски и радикални религиозни доктрини торят почвата на антиамериканизма. И с това само доказват своето скудоумие. Те съществуват и у нас, и в Русия, и къде ли още не. Радикални ислямисти, комунисти и националисти мразят Америка. Тази им омраза ги сродява. Нашата Европа само за един век роди две антихуманни политически доктрини – националсоциализма и комунизма. От нас, европейците, започнаха две световни войни. Евроазиатците - руснаците, добавиха и своята кървава болшевишка "революция".Това бяха огромни злочестини за самата Европа, за цялото човечеството.

Но въпреки милионите невинни жертви комунистите и нацистите не постигнаха целите си. Защото съществуваше и съществува Америка. Тя именно помогна на Европа да се излекува от раковите метастази на нацизма и комунизма. Тя изпрати своите деца, за да воюват за свободата и демокрацията на Европа. И пак тя положи усилия, за да изчезне от картата на света „империята на злото" - СССР, държавата, която през 1944 г. обяви война и на нас, българите, а армията й окупира отечеството ни.

Имат ли Съединените американски щати проблеми? Имат, но ги решават успешно. И продължават да бъдат символ и стожер на свободата и демокрацията. Затова и днес омразата срещу Америка е единствено оправданието на неосъществения човек.

На 11 септември 2001 г. антиамериканизмът атакува Америка. Но тя, вярваща в Бога, оцеля и продължи напред. Продължи, защото стремежът на човешкия дух към съвършенство, към ценностите на свободата и демокрацията, към „американската мечта", е неунищожим.

Америко, продължавай все така!

Поклон пред жертвите на престъпния терористичен акт от 11 септември 2001 година!

*От фейсбук!