Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Снимка: Архив
Снимка: Архив

Мъж с 2 промила алкохол в кръвта уби на пешеходна пътека в центъра на София 15-годишно момче.

Сега вече ясно ли ви е защо юридически нескопосния закон за отнемане автомобилите на пияните водачи е единственото ни спасение? Наясно ли сте, че следващия път, когато пияница лети зад волана, а това ще е още утре, на пешеходната пътека, на тротоара, на стол в сладкарница, където ще удари водачът, точно там може да сме ние или наш близък?

Автомобилът е оръжие за убиване. В България е така!

Този водач вече е бил сакнкциониран за шофиране пиян. И е продължил да притежава своето оръжие и затова, понеже никой не му е отнел тази възможност, сега още едно дете е мъртво!

За съучастие в престъплението трябва да бъде привлечена и жената, която е била наясно, че заедно с детето им се качват с мъртво пиян водач. Знаете ли колко са 2 промила? Над една бутилка водка! Може и две да са! Това е мъртво пиян човек!

Вероятно родителите на убитото момче вече са купили учебниците за следващата учебна година. Вероятно детето се е чуло с приятели и са се уговорили за среща още преди първия учебен ден. Вероятно е публикувал снимки от щастливото си лято.

Ако нашите депутати могат да свършат едно полезно нещо В ИМЕТО НА ЖИВОТА НИ, с цената на всяка юридическа хватка, трябва да отстоят отнемането на колите на пияните!

Ако молитвено, като коленичили в църква, трябва да поискаме нещо от настоящето Народно събрание, то е да извадят пияните от пътищата!

Тези, които сме пораснали достатъчно отдавна знаем, че пешеходната пътека не е право на пресичане, а място, където след усилено оглеждане, дръзваме да пресечем.

Порасналите знаем, че на светофар не се стои на ръба на тротоара, а зад най-едрия стълб или колона от страната, от която идват колите.

Едно невинно дете е убито на обикновена софийска улица, а едно друго дете завинаги ще живее със спомена как баща му става убиец.

За мен остава въпросът: КОЯ СИ ТИ, МАЙКО, която си качила доброволно детето си при мъж, който трудно може да произнесе името си? Наясно ли си, МАЙКО, че си съучастник в убийство?!

Хора, бъдете маниакални в повторението към децата си да се пазят на улицата във всяка секунда - да не пресичат никога върху велосипед, а да го бутат; да се оглеждат дори когато за тях свети зелено.

Не говорим за права, а за ЖИВОТ! Армията на родителите, чиито деца са убити на пътя расте!

Стига невинни мъртви! До кога!

От Фейсбук.