Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Александър Йорданов
КАДЪР: БНТ
Александър Йорданов КАДЪР: БНТ

НЕУДОБНИ ДУМИ: НИЕ СМЕ НА ХОД!

Наследниците на комунистическата и ДС номенклатура издигнаха за кмет на столицата ни един от тях. Те са събрани в коалицията ПП-ДБ и в този смисъл няма изненада. Би било изненада, ако бяха издигнали някой друг.

Татко или дядо били кадри на ДС, или седяли на софрата на централния, градските или областни комитети на БКП, или се "трудели"като обслужващ "Партията" апарат, или възпявали в стихове тази негодница, как тогава да не издигнеш днес ченгесарско отроче за кмет. Не само ще го издигнеш, но и предизборна кампания ще му организираш.

Ако погледнем истината в очите това е т.нар. промяна. Премиерската ротация е по-скоро техническа подробност. Местните избори ще покажат докъде е стигнала "промяната" у нас. Защото е ясно, че тя яко закъса и дори заскрибуца. Преди нея се живееше по-добре във всяко отношение. И никой не може да ме убеди в обратното. Ще му навра в очите цените, убийствата, некадърното правителство на Кирил Петков и изобщо цялото нищонеправене през последните две години.

А иначе, браво на Нургюл Салимова. Тя показа колко е важно да се правят правилните ходове. Но нашите промянаджии това не могат. Мори ги посредствеността. И затова сме все в губеща позиция. Липсва им политически талант, знания и затова не могат да разчетат ситуацията. Карат я урболешката.

Сега на ход сме ние. Кои сме ние ли? Ние сме голяма сила. Защото не сме от ченгесарски и номенклатурни комунистически фамилии. Защото искаме истинска, европейска, а не промянаджийска демокрация. И не желаем издигнатият от ПП-ДБ Васил Терзиев да стане кмет на столицата ни.

От нашия правилен ход на кметските избори в София ще зависи много, както за настоящето, така и за бъдещето на България. И няма много време за мислене!!!

От фейсбук