Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СЛАВИ АНГЕЛОВ
СЛАВИ АНГЕЛОВ

20-годишна вражда стои в основата на убийството на Алексей Петров, смята главният редактор на сп. “Космос” и управляващ редактор на новия проект в “24 часа” всяка сряда “168 истории” Слави Ангелов. Според него това е третата поръчка за ликвидирането на Петров, от един и същи автор. Ангелов припомни за всички атентати срещу бившата барета и за това от къде тръгна и какви бяха бизнес интересите му.

"Днес се случи нещо, което трябваше да се случи още през 2002 г. По стечение на обстоятелствата се случи от третия път. За да разгадаем причините за убийството трябва да се върнем в далечното минало. Тъй като причините са в миналото", каза журналистът.

"Мутренските години не се завръщат. Това дали службите работят или не работят няма никакво значение, тъй като това е дадена поръчка. Това е човек, който се пазеше много добре. Просто сега дойде момента това да се случи, от третия път", добави той пред Нова.

Ангелов отбеляза, че Петров не е бил добре охраняван, както обикновено. "Може би е смятал, че проблемите му са решени", каза още журналистът.