Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

На международния ден на оргазма, съвсем подходящо е разговора за същността и законовата продължителност на интимната връзка да продължи.

Възможно ли е да има фалшива интимна връзка?

Например тя симулира оргазъм, а той симулира удоволствие от мусаката ѝ? Чувал съм за такива случаи! Даже съм правил преди време класификация на фалшивите оргазми, които биват позитивен - „Ооо, да! Да, да!”, негативен - „О, не! Не, Не!”, религиозен - „О, Боже! Боже, Боже!” и … истински. При истинския виковете са подобни на предишните три, като към тях се добавя името партньора. Нарича се „истински”, защото обикновено името е истинско.

Чувал съм и оплакване от интимна връзка, при което дамата казва: "Така хубаво си живеехме три месеца, а после като започнаха едни въпроси: как се казваш, какво работиш..."

Преди 507 години на днешния ден се ражда Йеронимус Бош, който дали от горчив опит, дали от сладките холандски гъби и треви, но доста пространствено е изобразил човешка интимност с характерната ѝ жестокост.

Далеч по-интимно "Адът това са другите!" възкликва в края на "Huis clos" героят на Сартр - Жосеф Гарсен. Смисълът на държавата е да сложи общоприемливи рамки на допустимото насилие на обществото над индивида. Затова и усещането понякога, че връзката ни с държавата не е точно любов, а само секс...

Може би смисълът на Закона за защита от домашното насилие е да преследва и наказва нелоялната на държавата конкуренция? Започнаха смешно тези разсъждения, а завършиха ужасно...

Като живота.

*От фейсбук