Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Криминалисти проверяват и наркоследа в убийството на 39-годишния Васил Василев в Гоце Делчев.

Снощи, около 2,05 часа на тел. 112 е получено съобщение, че в района на ул. "Полк. Борис Дрангов" лежи мъж на пътното платно. В близост до него имало тротинетка. Пристигналите на място полицейски служители и екип на Спешна помощ установили, че мъжът е починал.

В областта на шията е констатирана прободна рана.

Уведомена е Окръжна прокуратура. Образувано е досъдебно производство, а работата по установяване на всички факти и обстоятелства, свързани със случая продължава.

По неофициална информация като заподозрени за жестокото престъпление в София тази сутрин са задържани мъж и жена. Предполага се, че те са нападнали 39-годишния Васил в района на заведение в Гоце Делчев. Намушкан бил с нож в шията, имал и рана на главата от удар с тъп предмет. По непотвърдена информация причината за конфликта била, че жената преди време имала отношения с Васил, но се разделили. Мъжът е познат на криминалистите. Проверява се и дали освен любовна драма в убийството няма и някаква наркоследа.

Двамата задържани се разпитват, за да се установи съпричастността им към тежкото престъпление. Проверяват се и записи на видеокамери в района и в града, за да се установи движението на извършителите на престъплението. Все още криминалистите и прокуратурата не са установили водеща версия за извършване на престъплението.

Васил е работил преди време като строител на обекти в София. Според профила му във фейсбук работи строителна фирма при свой роднина. Наш репортер потърси по телефона собственика Георги Мешенлиев, но той отказа да говори.