Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Румен Радев Снимка: Прессекретариатът на президента
Румен Радев Снимка: Прессекретариатът на президента

В този случай има голяма опасност той да заяви: България НЕ настоява да води тази война!

Причиних си го /по гешев/! Прочетох дума по дума речта на Радев.Първо трябва да кажа, че нямам нищо против всеки български гражданин, пък бил той и президент, да си изразява патриотизма под всякаква приемлива форма. Добре е това да не става чрез полузаконно строителство и милион български пари, но това са подробности.

Също отдавна казвам, че президентът Радев трябва да се върне в изпълнение на своите конституционни задължения, най-яркото от които е четенето на новогодишното приветствие по телевизора.

В този смисъл приемам безрезервно, че откриването на пилони с или без знамена на тях, напълно съответства на заложените в Конституцията на РБ президентски права.

А сега за речта.

Тя не се отнася до мен. Всички ние, безродниците, сме изключени от обсега на посланията.Тази псевдопатриотарска-нациналсоциалистическа-квазипацифистка-антиевропейска-рашископодобна и емоционално приповдигната реч не е обърната към нас-безродниците, въпреки че ни заклеймява.

Тя е обърната към тези десетина до двадесет процента от населението, които нямат други източници на информация, освен кресливите нацистки крясъци на Копейкин, социално-демагогските „бикти“ на Корнела, патриотарско-надрусаните изявления на Гешев и литературните шедьоври на Радев.

Много „индианец“ се бори да бъде морален изразител на хората с ниски чела, както и на тези, с руски знамена на профилите /внимание голяма част от тях не са действителни хора, а обикновени тролове/.

Та в тази ниша иска да се напъха и да доминира в нея т.н. президент на всички българи.Защото мандатите текат, политическото му бъдеще остава неясно, финансирането на мислите му, обаче е ясно и там, в тази ниша ще трябва да се позиционира.

Разбира се за България би било много добре, ако цялата тази финансирана през руското посолство пасмина се събере в един общ националкакъвтоида е блок, но това едва ли ще стане.

Радев вижда своето и на гълъбарника бъдеще в създаване на именно това политическо чудо, за целите на което, ние сме безродници.Но, докато се случи този националкакъвтоидае политически проект, този човек остава български президент. И главен военнокомандващ!

И опасността, в случай че страната бъде нападната от вражеска държава, той да заяви : „България НЕ настоява да води тази война“, остава.

И да призове хората с ниски чела да посрещнат с хляб и сол завоевателя.

Не е ново, случвало се е!

(От фейсбук с разрешението на Диана Дамянова)