Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Явор Божанков Кадър: bTV
Явор Божанков Кадър: bTV

Публикувах цялата декларация, която показа истинското лице на Възраждане днес.

Целта им не бе да спре моята декларация. В нея не ги наричам “меки китки”. Заявих, че те говорят за евро, ваксини, НПО-та и меки китки. Накрая се дънят. Винаги ще се боря срещу насаждането на омраза. Против глупостите за референдум срещу “джендърите”, срещу езика на омразата на Възраждане. Ще изобличавам какви палячовци всъщност са копейките.

Целта на агресията им излагам подробно в самата декларация.

“Не им слизай на нивото” е валидна теза. Но моралът се определя и от това - с кого си имаш работа. Разбирам с какви хора си имаме работа. Не изпитвам нито омраза, нито страх.

В предишно НС предложих проект на решение Костадинов да бъде отстранен, като председател на комисията за българите в чужбина. Единствено ДБ и ПП го подкрепиха.

Да си убеден европеец означава да водиш тази битка всеки ден. Не разбирам хората, които декларират това но мълчат, докато Възраждане газят всеки европейски принцип. А и не помага - комфортът, който им осигуриха мнозина не спря агресивната агитка да порастне. Помогна им.

Ако тези крайни фашаги смятат, че ще я карат така - няма да стане.

В свободна, европейска България:

- Възраждане не казват дали ще има правителство или не.

- Възраждане не казват кой, кога и как ще се изказва от трибуната на НС.

Никой не може да отправя заплахи, че ще организира бунт, саботаж и нахлуване в НС - ако се състави редовно правителство.

Непоколебимо убеден съм в съдържанието на тази декларация. Убеден съм и как ще свърши всичко това. Търпение.

Камен Донев: Простият човек няма как да осъзнае, че е прост. Трябва да му го кажеш. И тогава той се сърди, че даже налита на бой. И трябва да го набиеш. И тогава той ходи хем бит, хем прост.

От фейсбук