Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

УРЕДЕН: Мартин Вунк и Димитър Макриев спорят за топката в срещата България - Естония, мач, който ФИФА официално призна за уреден.
УРЕДЕН: Мартин Вунк и Димитър Макриев спорят за топката в срещата България - Естония, мач, който ФИФА официално призна за уреден.

Една трета от елитната ни група се издържа главно от залози. Причините са главно във финансовата криза на клубовете, където не се плащат заплати с месеци.
БФС си изтрива ръцете, като препраща всички сигнали към прокуратурата, а от там следва
прекратяване поради
 липса на доказателства
Такава е съдбата на 8-те съмнителни мача, които бяха представени лично от президента на УЕФА Мишел Платини по време на посещението му в София. Със сигурност така ще се процедира и с последния случай от елитната юношеска група, когато трима здравеняци набиха страничен рефер и треньор на срещата "Локо" (Сф) - "Спортист" (Своге).
Причината е в едни 30 000 евро, които са сложени на невероятен коефициент от над 10, че до края няма да падне гол, след като резултатът е 3-3. Следва обаче дузпа за домакините, която е отбелязана. И единственият начин да се върнат парите е да се прекрати срещата. В такъв случай се връща залогът.
"Ако някой наистина се заеме да разследва, ще се разплете цялата схема. Едно от момчетата е от "Надежда", всички на стадиона го познават", категоричен е зрител, който попаднал случайно с детето си на помощното игрище на стадион "Локомотив", където се разиграва драмата. Той прибира сина си от тренировка и остава да догледа интересната откъм резултат среща. Твърди се, че
някой е забелязал
 и номера на колата,
 с която са изчезнали биячите,

която била с благоевградска регистрация.
Югозападният регион винаги е бил смятан за Меката на черното тото. Там действаше бившият президент на "Беласица" Костадин Хаджииванов. От там е и разстреляният Йордан Динов, който управляваше един от интернет букмейкърите у нас. Офисите на неговата фирма бяха атакувани често от ГДБОП, но в крайна сметка нищо не бе доказано.
Динов бе разстрелян
 в центъра на София,
на кръстовището на "Будапеща" и "Кирил и Методий", като в джобовете му бе открита огромна сума пари. Преди часове МВР арестува двама, които са заподозрени за разстрела му. Това са 42-годишният Кирил К. по прякор Кики и Николай С. - Дългия, на 37 г. От района е и Георги Бачев, като името на бившия национал на няколко пъти бе замесвано в скандали, особено при престоя му в "Локомотив" (Мездра). Феновете на ЦСКА също твърдят, че прекратеният преди две години мач на техния отбор в Мездра е точно заради черно тото.
Част от агитката разбира, че има заложена голяма сума пари за "обръщалка" на резултата и при 1-0 за домакините нахлува да прекъсне срещата и да предотврати печалбата.
Проверка на "168 часа" показа, че например срещу бившия елитен рефер Лъчезар Йонов не се водят никакви разследвания.
Той влезе в световните новини първо като един от помощниците на скандалния унгарец Карлош Ландиел в Южна Америка по време на съмнителни контроли на младежките национални отбори.
Върхът обаче бе през зимата, когато
германският елитен “Вердер” изпищя
 от родния рефер
 Райчо Райчев,
който ръководил контролата му с холандския АЗ "Алкмаар" в курорта Белек. Веднага обаче се разбра, че всъщност Райчев си е в Сливен, а на турска територия отново е Йонов, който бе изхвърлен от съдийството. От пловдивската прокуратура обаче разкриха, че единственото нещо, което е с името му, е негова жалба, когато е бил бит на селски мач преди години. Биячите му са глобени с по 500 лева за футболно хулиганство. Самият той си е сменил телефона, но е в България. Преди няколко седмици е бил забелязан в склада на съпругата си в Брестник, но бързо изчезнал.
Интересното е, че самите футболисти в България признават, че са чували за уговорени мачове у нас. Преди около месец FIFPro, световният синдикат на професионалните играчи, публикува своята черна книга за положението в Източна Европа. На въпроса дали са чували за черно тото в мачовете, близо 30% от анкетираните отговарят с "да".
Това е един от най-високите резултати в анонимната анкета след тези на футболистите от Гърция, Чехия, Казахстан и Русия.
"Всичко започна преди около 5 години. С навлизането на интернет - букмейкърите у нас. Явно тогава сме станали
интересни заради ниското ниво на заплати у нас
Няма как да не изкушиш играч, който взема 500 евро. Положението обаче стана неконтролируемо, когато се появиха онлайн залозите на живо. Тогава при мен дойдоха китайци, които търсеха връзка с "Черноморец". Треньор бе Красимир Балъков и им обясних, че той трудно ще се навие да рискува. Пък и заплатите си вземаха навреме. Предлагаха обаче шестцифрена сума в евро, като трябваше
да паднат два гола във вреда на бургазлии
между 53-ата и 56-ата минута на мача", разказа за "168 часа" един от футболните деятели от София, който през последните 40 години неизменно е свързан с него.
Той е категоричен, че колкото по-надолу е групата, толкова повече мачове се уреждат.
"Обикновено има един или два тима, които са осигурили финансиране и искат да се класират нагоре. На останалите не им пука и правят каквото си искат. Лошото е, че стигнаха до юношите, което вече ще е фатално. Не разбирам как всички говорят, че повечето контроли се организират заради залагания, а в същото време се правят още повече. Но че се корумпират децата, това е просто невероятно", смята бившият президент на "Левски" Томас Лафчис. Според източници от букмейкърите, които действат в България,
в момента най-опасно
 е в долните дивизии
Миналия сезон само в един кръг от Югозападната "В" излезе общ коефициент от 162 на три мача "Левски" (Долна баня) - "Витоша" (Бистрица), "Места" (Хаджидимово) - "Пирин" (Разлог) и "Струмска слава" (Радомир) - "Левски" (Елин Пелин).
Това се случи през май, преди края на първенството. Уреждането на мач от трета дивизия е най-елементарно, защото почти няма как да бъде забелязано. Дори малки суми при коефициент от над 6 могат да ти донесат достатъчна печалба.
Което обаче остава почти незабелязано, ако например си сложил 200 лева и прибереш 1200.
До момента УЕФА официално е разследвала два мача на български отбори в евротурнирите, но без резултат. Първо бе гостуването на "Черно море" на македонския "Македония ГП" в квалификациите за купата на УЕФА. Миналия сезон пък под въпрос бе "Базел" - ЦСКА, като за него изгърмя украинският рефер Ориехов, който бе отстранен завинаги от съдийството. Неговото наказание бе потвърдено на най-висше ниво.
Най-голямото ужилване на букмейкъри в историята на футбола също е с участие на български отбор, и то един от най-спряганите за участие в уговорени мачове.
През 2004 година бе обявен резултат от 2-2 при гостуването на "Марек" на грузинския тим "Дила Гори" при реален 0-2. Някои обаче били вече изплатили залозите, защото това става за секунди. "Марек" влезе и в прословутата си серия, когато губеше с по пет и повече попадения. И то в цяла поредица от срещи.
Според слуховете загубата на дупничани с 1-5 от "Калиакра" за купата е донесла печалба от 450 хил. евро. Този мач със сигурност е в списъка на Платини.
Запознати си припомниха дори и великия тим на "Локо" (Мездра), който винаги е бил еталон за изненади. Два мача срещу "Левски" например на полувремето завършваха с 1-0 за мездренци и след това с 1:3. При коефициент над 13. Отборът направи и странно турне в Швейцария през паузата на по-миналото първенство, когато контролите завършиха с по 0-5.
Точно след въвеждането на залозите на живо започват и странни изпълнения,
особено в тогава действащата дублираща група.
"Литекс" играе в нея с юношите, но за гостуването в Ловеч пристигат титулярите на "Спортист" (Своге). На полувремето, когато резултатът е 0-0, те се прегръщат и през второто падат... с 0-5.
Младите надежди на ЦСКА пък се чудят защо всяко докосване на топката от страна на колегите им от "Ботев" (Пловдив) пращат топката в корнер. Изпълняват над 20 в мача. След което се разбира, че е трябвало да бъдат надминати 15 общо, но някой се е престарал.
Схемата действа безотказно. Тя включва хората, които уреждат мачовете и такива, които вкарват данните им в сървъри с данни, за да може да се извършат залозите.
Това са прословутите момчета с компютрите, които бяха разкрити от президента на "Славия" Венцеслав Стефанов. Те обикновено нямат нищо общо с организацията по залагането на парите.
"Получаваме по 50 евро на мач.
Пращаме всички данни на сървър на Карибите
Моят лично е на Аруба. Ходил съм да гледам и дербито на Самоков", призна чужденец, който от години живее в България. По това време "Рилски спортист" и "Спартак" играят в четвърта дивизия.
След като се съберат данните, които се подават на живо, някъде по света се появява мачът в листата на букмейкърите. По принцип винаги се говори, че централата на черното тото е в Азия, поради простата причина, че това е най-огромният пазар.
"На нас не ни трябва нищо друго, освен всеки китаец да сложи долар", казваше говорителят на един от водещите букмейкъри в света.
Къщите за залагания, които са регистрирани в офшорни зони, имат огромно предимство пред националните букмейкъри. У нас например те избягват 15% данък върху хазарта, което им дава право да вдигат коефициентите и да привличат играчите.
В Турция това
 е немислимо,
като всичко преминава през местни сървъри и букмейкърски пунктове. Така може да се следи и дали има някакво нерегламентирано движение на залози.
Точно заради подобни неща гръмна и скандалът с уредени мачове в Турция, където го отнесоха доста футболни ръководители. В България обаче това в момента е единствено някаква химера.

Венцислав Стефанов: Трябва да ги съдят като педофилите

- Господин Стефанов, кога се появиха конкретните ви съмнения за опити да бъдат уреждани срещи?
- Беше преди около година - година и половина. Някои от треньорите в школата ни ме алармираха, че някои клубове, когато играем срещу тях, в първото полувреме се хвърлят страшно, а през второто полувреме просто спират да играят и ги бием с по 6-7 гола. В първия момент предположих, че това се дължи на по-слаба подготовка, обаче и Владо Иванов и някои от другите треньори в школата ми подсказаха, че стават необичайни неща. На един контролен мач "Славия" и "Спортист" (Своге) - беше през януари 2011 г., при мен дойде едно момче и ми каза: "Абе отсреща има двама с едни компютри, а до тях двама и само говорят по телефоните."
- Какво предприехте?
- Изпратих от моите хора, видяха, че наистина има такова нещо. Първото полувреме вървеше, беше 0-0, доколкото си спомням. Но ми беше направило впечатление и от други контроли, че някои отбори направо спират да играят. Да, съгласен съм, че във второто полувреме се правят смени, вкарват се млади футболисти да бъдат изпробвани.
- Това е напълно логично.
- Да де, но дето се вика, само като погледнеш как централните защитници спираха и пускаха нападателите на другите, веднага ти става ясно, че нещо не е наред. Тогава отидох при ръководителя на Своге и предупредих, че ако забележа и най-малкото нещо да се случи оттук нататък, ще направя огромен скандал.
- Какво направихте с хората с компютрите?
- Изгонихме ги, разбира се.
- Не поискахте ли да разберете какво правят там, може би са си "чатили"?
- Не, не сме водили разговори, а и не е нормално да се "чати" по време на мач. Това е последното място, на което се прави това. А и горе-долу ми бяха обяснили, че по този начин държат връзка с къде какво става със залаганията.
- Какво става във второто полувреме със "Спортист"?
- Наистина играха стабилно, нямаше залитания, контролата завърши 1-1. И преди сме играли контроли със "Спортист". При нас не съм забелязал да има чак такива отклонения. Но при други срещи съм виждал резултати от 5-0, 6-0, разни такива случаи като с тези с "Марек", "Беласица". Те не бяха очевидни, те бяха очевадни. Няма какво да се заблуждаваме. Друг е въпросът, че най-страшното, най-грозното нещо е, че това се прави с младите футболисти, които нямат професионални договори. Значи ти изкривяваш това момче още преди да е влязло в истинския футбол. Това трябва да се изчисти от корен!
- Възможно ли е подобни манипулации с играта да се правят с младежки формации, да бъдат вкарани в схемата, когато са млади, и си сигурен, че когато стане "профи", ще е готов да се продаде?
- Не съм се замислял толкова надалеч, не съм стигал толкова далеч, защото съм сигурен, че при мен в "Славия" няма такива неща, 100-процентово съм убеден. Имаше един случай на играч, който ни се обади, че е бил търсен, и чест му прави, че след това направи един перфектен мач и доказа, че нито той, нито мачът могат да бъдат компрометирани. Но това е, защото всички ние, се стремим да не се получават отклонения и изкривявания от приетите норми. Както казват старите хора - няма да си плюем на сурата, за да се занимаваме да издържаме клуба или да печелим пари. Ако не можеш да го издържаш и не ти стигат парите, по-добре застани пред хората и кажи: "Аз съм дотук". Но да се правиш на палячо, да изкривяваш децата. Тези неща трябва да се казват.
- Не е ли най-страшното в покварата?
- За нея сега никой не мисли. Мисли се за печалбата. Важно е как, по какъв начин са минали първите ти седем години. Самият факт, че някои хора се занимават с това, е ужасен. Аз не съм светец, нищо човешко не ми е чуждо, не съм проповедник. Но когато става дума за деца, това си е престъпление. И тези хора трябва да бъдат съдени така, както се съдят педофилите. Да манипулираш резултати, да се залага на всички възможни неща - може би го правят и на това кой първи ще се изплюе на терена - тогава трябва да кажем, че чист футбол няма.
- А има ли такъв?
- Вярвам, че има. Българинът трябва да мине през едно пречистване.
- Но ние все се чистим 20 години?
- Ние никога не сме се чистили, ние винаги сме се замазвали и сме създавали илюзия, че нещо правим. При такава мафия - вижте Финландия, Германия, Италия - няма начин хората да не се поддават на изкушението. Ето, нашите футболисти - играят комар, правят борчове и стават зависими към такива хора. Да не се заблуждаваме - това са факти. И много талантливи момчета си отидоха, защото тръгват по този път: кой играе тото, кой комар. Дори чувам за някои хора, които са в националните отбори, които залагат на мачове. Ние все чакаме някой друг да ни свърши работата. Такива неща има навсякъде - в по-ниските дивизии във Франция, Италия, Германия. Не ми се вярва Португалия и Испания да са минали метър. Дори Финландия, а там хората са с друг манталитет. И не се ли кюртира, след няколко години публиката ще избяга от стадионите. Но в държави като нашата, Сърбия, Гърция... имам контакти и с хора от техните футболни среди... При тях витаят същите съмнения, които са и при нас. И не е въпрос на манталитет. Ще намерим противодействие. Поне в нашия клуб. Няма да оставим някой да малтретира хората ни. Може да е казано шаблонно, но с този проблем нещата ще се оправят единствено ако се намеси премиерът.

Стефано Кунчев: Предложиха ми 20 000 евро за два гола

"Предложиха ми 20 000 евро, за да пусна два гола в квалификацията на България с Австрия", категорично заяви пред в. "168 часа" 21-годишният вратар на "Славия" Стефано Кунчев.
"Направиха го много учтиво, че също така дори ми обещаха да ми помогнат в кариерата в бъдеще - обяснява троянчанинът. - Казаха ми, че човек трябва да мисли за бъдещето си, а имали и силни хора, които биха ми помогнали."
Мачът на младежките национали (до 21 год.) е изключително важна квалификация за европейското първенство догодина и се играе на виенския стадион "Винер Нойщад".
Кунчев е категоричен, че знае за това кой точно е направил офертата, но не иска да споменава името му. След като казва, че му е необходимо време, за да обмисли предложението, вратарят вдига телефона и се обажда на президента на "Славия" Венцислав Стефанов, за да го информира за опита да бъде купен преди срещата с австрийците. След което отказва да участва в манипулирането на мача.
Притеснението на вратаря, както и на Стефанов в тази ситуация е изключително голямо. Двамата са наясно, че ако играта не тръгне на Стефано и допусне голове, няма как да се докаже, че това не е резултат от договорката, а е реален резултат.
Младежът е категоричен, че не иска да говори за последствията, споменавайки, че няколко дни след мача на "Винер Нойщад" е бил нападнат и бит. Според него между отказаното предложение и нападението връзката е много ясна.
"За това изобщо не искам да говоря", допълва вратарят на белите. Информацията за този проблем на Стефано Кунчев бе потвърдена и от президента на "Славия" Венци Стефанов. Президентът на белите твърди, че ако на някой трябва да бъде дадена награда за "феър плей", то Стефано напълно си я заслужава.
Момчетата на Михаил Мадански повеждат още в първата минута чрез Момчил Цветанов, а след още осем минути Росен Колев удвоява аванса на отбора ни.
До края на първата част възпитаниците на Андреас Херцог на няколко пъти са близо до отбелязването на попадение, но с отличен рефлекс Стефано Кунчев успява да се справи, като на два пъти добрата му игра опазва вратата на българите от австрийско попадение.
"Слава на Бога, в този ден нещата ми вървяха добре, в този мач играх добре и не само че не пуснахме гол, но и спечелихме с 2-0", обяснява Стефано Кунчев.

Лъчо Йонов е някъде между Брестник, Пловдив и Лондон

Скандалният пловдивски футболен съдия Лъчезар Йонов не може да бъде открит. От два месеца мобилният му телефон не отговаря, а самият рефер не се вясва на публични места.
Хора от Пловдив твърдят, че Йонов повече стои в Брестник, където има малък бизнес. Други обясняват, че само преди седмица е бил забелязан на футболно игрище до един от моловете в Плодвив, където е играл мачле на малки вратички заедно с приятели.
Запознати обаче категорично обясняват, че след като гръмна аферата с уредения мач "Вердер" - "Аз Алкмаар" (2-1) в Анталия тази зима, Йонов се е покрил зад граница. Сега той не бил нито в Пловдив, нито в Брестник, а отвъд Ламанша.
По време на приятелската среща в турския курорт Йонов се представя под името на своя колега от Сливен Райчо Райчев, след което гръмна вторият пореден скандал със същото съдийско трио.
Заедно с Петър Тарълов и Емил Митев, Лъчезар Йонов беше изхвърлен доживот от футболното съдийство у нас, след като те бяха свирили съмнителни мачове по време на южноамериканско турне миналата година, в което участват без знанието на футболната ни централа.

Преместиха краля на измамите в Унгария

Унгария е единствената държава от ЕС, която поиска и получи краля на черното тото Уилсън Радж Перумал. През март сингапурецът е бил преместен в затвора в Будапеща, където продължават разпитите му.
Уилсън Радж е единственият, който бе зад решетките за уреждане на мачове. Той получи 2 години от съда в Рованиеми, след като бе заловен с фалшив паспорт на летището в Хелзинки и бе разплетена мрежата му. Деветима футболисти от Замбия и Грузия получиха доживотни забрани заради участието им в уреждането на мачове.
"Присъдата е толкова тежка, защото е действано в условията на международна престъпна група", обясни тогава съдийката по делото. Според признанията на играчите, премията за правилен резултат нахвърляла и 50 000 евро.
Още пред финландската полиция сингапурецът започна с признанията си.
"Знам, че това може да ми коства живота. Ние сме нещо като акционерно дружество. Участват по един акционер от Словения, България, Хърватия и Унгария", разказва Перумал, който е известен с прякора си Краля на келонга, или измамата.
Новината в България съобщи "24 часа" точно на 20 юни миналата година. Никой обаче не обърна внимание на признанията на най-опасния човек във футбола, въпреки че вече бе стартирал скандалът около контролата с Естония в Турция, както и турнетата на пловдивски рефери в Южна Америка.
След това дойдоха съмненията, че Перумал е уредил и реферите на контролата ни с Южна Африка, както и турнето на младежкия отбор от Зимбабве на турнир в Сливен за нуждите на черното тото.
В момента Перумал си прави компания в затвора с рефера на контролата ни с Естония Карлош Ландиел, който вече си призна за уговарянето на мачове. Веднага след преместването му в Будапеща бяха арестувани още петима унгарци, за които има съмнения, че са работили за него.
Няколко месеца по-късно Перумал се опита да повлече и други със себе си. Той посочи като главен организатор на залозите Дан Тан Сеен Енг, който вече бе заподозрян в Италия. Той и Антъни Сантия Радж го предали на властите, за да спасят кожата си.
Антъни Сантия Радж е представителят на "Фути медия", която организира мача ни с Естония. От там са влезли и парите в БФС. Веднага след като приключиха мачовете на Анталия, Сантия изчезна от картата на света. Изтри всичките си следи. За последно се твърдеше, че е бил засечен в пустинен район в Австралия, което обаче не бе доказано.
Според разследване на авторитетното списание "Щерн" от миналата година на мача България - Естония са били заложени над 5 милиона евро за равенство с отбелязване на повече от 2,5 гола. Това е донесло над 20 пъти печалба на тези, които са сложили парите в комбинация.
Антъни Сантия бил оператор в схемата, като неговата задача била да търси подходящи съперници за приятелски мачове, да прави резервации за полети и хотели.
Според бившето топченге на ФИФА Крис Ийтън в условията на световна криза, когато повечето федерации на страните са пред фалит, е много лесно да се направи приятелска среща, която е организирана от тотомафията. В момента, в който се предложат пари, и тимът тръгва, дори на другия край на света.
В случая БФС получи 80 000 евро плюс всички разноски по престоя на тима на Лотар Матеус в Турция. Същите условия са били предложени на Естония, Латвия и Боливия. Другите два отбора също завършиха наравно, като и на този мач бяха осъдени дузпи. Нашият бе 2:2 при четири точни 11-метрови, по два за всеки отбор.
Всъщност кълбото се разплете благодарение на естонците, които няколко месеца преди това потърсили БФС за приятелска среща, но не получили отговор. Малко преди датата се появила "Фути медия" на Антъни Сантия Радж и съгласието на България. След като дори не бил споменат съдията на мача веднага подали сигнал до ФИФА. Нито една от другите национални федерации не направила това.
Заради контролата на България ФИФА разпореди вече предварително да се изпращат съдиите в Цюрих. Единствената санкция обаче бе изтриването на мачовете от статистиката, което влияе само на световната ранглиста. Печалбите и от двата съмнителни мача в Анталия обаче са изплатени от букмейкърите.
Покрай името на Дан Тан обаче се появи и това на бившия президент на "Беласица" Костадин Хаджииванов-Коце Маца. Според италианската прокуратура той е замесен в уреждането на мачове, като е бил на среща със сингапуреца на няколко пъти.
Хаджииванов напусна България след отпадането на петричани от елита, като се считаше, че си е купил имот в Гърция. Някои дори твърдяха, че къщата се намира малко преди първия ръкав на Халкидики. Според гръцката преса обаче и там не е спрял със заниманията си. Той е спонсорирал няколко отбора от долните дивизии с единствената цел да му излизат резултатите. Има данни, че за същата цел е било помагано и на един отбор от Македония.
Пипалата на тотомафията са наистина огромни. Роналдо се разболял преди финала на световното през 1998 година срещу 65 000 долара. Това признал сингапурецът Уилсън Радж Перумсал пред зимбабвиец, който бе уличен като участник в черно тото. Бразилия тогава загуби мача, въпреки че бе огромен фаворит. Сега може да се окаже, че всичко е било режисирано. Тогава Феномена първо не бе в състава на Марио Загало, но след това бе вписан отново. На терена обаче бе пълна сянка и бразилците паднаха трагично с 0:3 от Франция. До момента дори самият Роналдо не е признал точно какво се случи тогава.
В Зимбабве публикуваха списък от над 60 души, които са били свързани с азиатската мафия и са участвали в уредени мачове. Синдикатът финансирал и турнето на младежките национали до 20 години в България, когато те паднаха с 0:5 от нашите, след като головете паднаха за секунди в края на срещата.
Властите на Унгария обаче са единствените, които след признанията на Перумал са поискали екстрадирането му.
"Според законите у нас ние не може да откажем екстрадирането на престъпник в друга държава от ЕС. За съжаление обаче нямаме никакво запитване от страна на България. Единствено постъпи искане от властите в Южна Африка, но там положението е малко по-заплетено, защото трябва да бъде разгледано от съда", обясни говорителят на правосъдното министерство в Хелзинки Юха Кархонен за "168 часа".

ЖЕРТВА: Полицаи правят оглед на мястото, където е разстрелян Йордан Динов, управлявал един от интербукмейкърите у нас.
ЖЕРТВА: Полицаи правят оглед на мястото, където е разстрелян Йордан Динов, управлявал един от интербукмейкърите у нас.
РАДИКАЛЕН: Президентът на "Славия" Венци Стефанов иска присъди като при педофилите.
РАДИКАЛЕН: Президентът на "Славия" Венци Стефанов иска присъди като при педофилите.
ЧЕСТЕН: Стефано Кунчев отказва да пусне два гола в квалификацията срещу Австрия.
ЧЕСТЕН: Стефано Кунчев отказва да пусне два гола в квалификацията срещу Австрия.
АФЕРИСТИ: Пловдивчаните Лъчезар Йонов и вторият от пловдивската бригада Петър Тарълов бяха натирени от футболното съдийство.
АФЕРИСТИ: Пловдивчаните Лъчезар Йонов и вторият от пловдивската бригада Петър Тарълов бяха натирени от футболното съдийство.
МОЗЪК: В момента Уилсън Радж Перумал си прави компания в затвора със скандалния съдия от Унгария Карлош Ландиел.
МОЗЪК: В момента Уилсън Радж Перумал си прави компания в затвора със скандалния съдия от Унгария Карлош Ландиел.
В СИНДИКАТА: Костадин Хаджииванов-Коце Маца изчезна от България, но още дърпа конците на черното тото.
В СИНДИКАТА: Костадин Хаджииванов-Коце Маца изчезна от България, но още дърпа конците на черното тото.