Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Мустафа Карадайъ СНИМКА: Николай Литов
Мустафа Карадайъ СНИМКА: Николай Литов

Народното събрание се избира за срок от 4 г., имаме достатъчно време да си вършим работата, без да нарушаваме Конституцията, заяви лидерът на ДПС

ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ засега оформят мнозинството в НС. Засега ние не сме част от това мнозинство и сме му опозиция. Това каза председателят на ДПС Мустафа Карадайъ в парламентарните кулоари.

"По време и на великденските празници имаше консултации между различните парламентарни групи. Не знам до колко са напреднали. Вчера видяхме първото действие. Те са доста напред говоря за ГЕРБ плюс “Промяната”, които засега оформят мнозинството в НС. Засега ние не сме част от това мнозинство, засега ние сме опозиция на това мнозинство. От сегашна гледна точка не знам те точно какво са се разбрали, ще го видим заедно", отбеляза Карадайъ.

"В момента в това Народно събрание имаме достатъчно много време. Народното събрание се избира за срок от четири години, имаме достатъчно време да си вършим работата, без да нарушаваме Конституцията. Да си подредим нещата и да ги вършим в един нормален ход. Няма накъде да бързаме", коментира още той.