Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Лена Бориславова
Лена Бориславова

“Както написах преди няколко дни в своя позиция, осъзнах по време на кампанията, че много от проблемите, за които ни говорят хората се решават на местно ниво. От “Продължаваме промяната” до този момент не сме се явявали на местни избори, задачите са големи, проблемите още повече.”

Това заяви Лена Бориславова от ”Продължаваме Промяната” в кулоарите на парламента, след като депутатите официално приеха оставката й като народен представител.

"За нас е важно да имаме добра подготовка, да организираме хората си по места, да предложим конкретни решения, още в първите дни след предизборната кампания", посочи Бориславова. 

На въпрос дали предстои да влезе в местната власт, Лена отговори, че предстои да се види по ред причини. Тя посочи, че успоредно с подготовката за местни избори, нейният екип ще работи и за сформиране на правителството и за приемане на законодателна програма, която е била водеща още по време на предизборната кампания на ПП.

Бориславова потвърди, че ще остане в преговорните екипи при необходимост за предвиждане на законодателната програма.

“За нас няма значение и условие да бъдем в управляващо или неуправляващо мнозинство, за да се борим за законодателните решения, в които вярваме. Ние работим за това в НС да могат да бъдат приети важни закони за страната, а не като в други случаи - първите стъпки да бъдат изборното законодателство.”

Тя потвърди също, че няма да подкрепят кабинет на ГЕРБ, но когато вторият мандат дойде при тях са готови да предложат състав за кабинет.

По Великден годеникът на Бориславова Мирослав Иванов се похвали във фейсбук, че двамата очакват дете