Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Андрей Гюров СНИМКА: Николай Литов
Андрей Гюров СНИМКА: Николай Литов

     След "Магнитски" 2 губещи сме всички, цялото общество. Това, че от 9 санкционирани 8 са българи, е знак, че българската прокуратура не работи, заяви Андрей Гюров от "Продължаваме промяната" .  По думите му единствено на изборите ние можем да кажем с вота си кои от "Магнитски" позорят България, а и ЕС. 

Дали списъкът ще продължи да се разширява, не знам, но не мисля, че сред министрите по газовите сделки има такива, които ще влязат в разширения списък, каза още Гюров.

Лена Бориславова не е напуснала "Продължаваме промяната", няма да е депутат, но помага много за изборите - тя е активен член на ръководството на ПП, заяви Гюров. Отрече и Яна Балникова да се е разделила с партията.

Според него не е важно кой колко места ще заеме, кой е водач и кой не е, а е важно избраните да решават проблемите на хората и да повлекат след себе си други, благодарение на които ПП да направи мнозинство.

Че БСП вече не е предвидим партньор, за нас е повече от очевидно след конгреса. А за да имаме стабилно управление, е важно да имаме предвидими партньори. Затова нека ни подкрепят повече хора, за да не прибягваме към коалиции с тях, призова Гюров.