Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Десислава Радева
Десислава Радева

  Съпругата на президента Десислава Радева  коментира скандала, избухнал в профила на бившата пиарка на Корнелия Нинова - Бояна Бозаджиева.

Във фейсбук Бозаджиева коментира участието в "120 минути"  на бившият енергиен министър Александър Николов. 

"Спрях да броя гостуванията на бившия министър на енергетиката в 120 минути за последните 7 месеца, но повярвайте ми, прави впечатление. В същото време, за 7 месеца, това е единственото публицистично предаване в ефира на бТВ, което нито веднъж не поиска да чуе позицията на настоящото ръководство на министерството. Нито веднъж. Седем месеца. Пиша това, защото и аз, както предполагам и много други, се прехласвах по онези думи на водещия в началото на предаването, които звучат като правилната позиция, която липсва в обществото ни. Когато обаче емоционалните ти думи не са подкрепени с базисни журналистически стандарти, те не са позиция, те са просто есе, пише Бозаджиева във фейсбук.     

Под поста на Бозаджиева с коментар се включва и журналистът  Явор Дачков, който определя участието на ексминитъра в 120 минути като платена публикация.

Дачков добавя, че Светослав Иванов е добър журналист.

Под публикацията се появява и отговор от първата дама, която добавя "Дали? Или самопретенция за добър?! " Зрителско мнение, добавя още тя.

                                                                                                                                                                                                                                               

Никога не съм си позволявала да коментирам телевизионно предаване, защото знам, че журналистическите стандарти са...

Публикувахте от Boyana Bozadzhieva в Неделя, 12 февруари 2023 г.