Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Атанас Атанасов КАДЪР: БНТ
Атанас Атанасов КАДЪР: БНТ

"Основна тема е, че стана ясно, че България отива на поредните пети избори, което е ужасно за хората. Ние от "Демократична България" направихме всички усилия да не се случи това. Сега обаче трябва да обясним на хората защо стигнахме до това положение и какво ще им предложим", това заяви Атанас Атанасов от "Демократична България" в предаването "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ.

"Аз нямам никакво доверие на Бойко Борисов. Той нямаше да даде подкрепа за нашия мандат. Бях убеден за това, бях скептик през цялото нещо. Колегата Христо Иванов искаше да направи нещо за държавата, искрено. Говорихме си много. Затова и вярваше, че това може да се случи. Те ни препънаха още в президентството", заяви Атанасов.

"Вчера един от колегите, известен през годините депутат от БСП, говорим и аз го питам "Защо го правите това с Борисов? Ясно е, че нищо няма да стане, защо го правите?" И бях изумен от отговора: "Като не искате вие, ще отидем при тях". Ето разделителната линия "вие" и "те", разказа депутатът от ДБ.