Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Настимир Ананиев
Настимир Ананиев

Нямам нищо общо с NEXO, нямам бизнес с Антоний Тренчев, с него сме имали фирма, но тя нито един ден не е развивала дейност, заяви депутатът и заместник-председател на парламентарната група на "Продължаваме промяната".

В момента тече една милиционерска акция, която се нарича "Кал и каскети". Тя върви от няколко месеца и е насочена към различни, главно към "Продължаваме промяната", добави той.

И продължи: "Въпросът е, когато искаш да се фокусираш, да хванеш някаква информация, да я завъртиш и да я хвърлиш в жълто-кафявата мъгла, за да може да произвеждаш фалшиви новини. Затова ви казвам, че има акция "Кал и каскети" срещу "Продължаваме промяната", защото сме единствената алтернатива на това, което се случваше през целия преход."

"Обсъдил съм с адвокати, ще заведа дело. Вече има четирима души, които съм набелязал. Единият и Слави Трифонов. Друг беше преди мен в студиото (визира Тома Биков - б.р.)", каза още депутатът.

"Да, познавам Антоний Тренчев, били сме съпартийци в "България на гражданите". Но там бяха и Тома Биков, Петър Николов, Даниел Митов, които сега са депутати от ГЕРБ", анализира Ананиев.