Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Бойко Борисов Кадър: Facebook
Бойко Борисов Кадър: Facebook

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов събра депутатите си на среща в централата на партията преди началото на парламентарната седмица.

Борисов коментира предложения документ от "Продължаваме промяната", който ще бъде гласуван до края на седмицата в Народното събрание.

"Ние предложихме такъв вариант, който не се прие - сега, копирайки ни, предлагат същото. Техният инат ни връща в началото", обяви Борисов.

"Вътре са написани неща, много от тях безотговорно, защото тези хора вече 2 години са министри, премиери и можеше много от тези неща да са в много работна фаза или дори завършени", допълни лидерът на ГЕРБ. 

"Това, че "Промяната" си замина скоропостижно, донесе само просперитет и не толкова дълбоко бъркане в джоба на българина. Това е факт", каза още Бойко Борисов.

"Партията на "Промяната" е обезглавила българската енергетика, след година и половина ТЕЦ-овете в Маришкия басейн приключват. Трябват ни нови реактори. Никой разбиращ енергиен експерт не би се съгласил да си унищожим 60% от производството на енергия. С това се взима 4% от БВП. Незабавно внесете предложение и задължете служебното правителство да не допусне тази катастрофа", призова той.