Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Бойко Борисов Кадър: Facebook/Бойко Борисов
Бойко Борисов Кадър: Facebook/Бойко Борисов

Считам, че вторият мандат няма да бъде изпълнен, защото "Продължаваме промяната" изпаднаха в изолация. Оптимист съм, че третият мандат, при правилен избор от страна на президента, особено ако е в посока "Да, България", ще има голям шанс да се направи правителство. Да, трудно ще е, но ако се направи програмно правителство, има шанс. Помните ли как ни плашеха, че това, че помагаме на Украйна ще ни въведе във война? Целият демократичен свят го прави. Ние не сме единствените, дори късно се включихме.

Това заяви лидерът на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов пред журналисти в Монтана.

"От партия ГЕРБ настояваме руската федерация да спре да изнудва и заплашва българския гражданин Христо Грозев. Той е изключителен журналист и бих казал - наш приятел. Още днес информирахме ЕНП за това, което грози като заплаха. Защото вече станаха много случаите на репресирани руснаци. Както вчера, един се депресирал тежко и скочил от прозореца", добави той.

Бойко Борисов обяви, че в петък от ГЕРБ са успели да направят нещо изключително важно за IT сектора.

"Това са така наречените промени в закона за трудовата миграция и трудовата мобилност. Компаниите, които имат потенциал за бърз растеж, развиване на продукти и услуги с висока добавена стойност, да имат по-бърз достъп до таланти и висококвалифицирани кадри от трети страни. Това е важно, защото дава възможност да оберем висококвалифицираните работници и от мигрантите, и от трети страни, и от Балканите. И то не само за IT сектора", уточни лидерът на ГЕРБ.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Публикувахте от Бойко Борисов в Вторник, 27 декември 2022 г.