Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Световното мина и замина. Коледа ще дойде и ще си отиде.Ние обаче оставаме. Нашите битки също.Аз ви каня в поредната битка за едно българско момче. И ви моля да застанем заедно един до друг. Като една армия на Доброто. За Иво от Радомир. За един български младеж.Между другото, Иво си е направо Световен шампион. И е за Гинес.

На 21 години вече има ...14 /Четиринайсет/ мозъчни операции на главата. През 2014 година му е поставена диагнозата неврофиброматоза тип 2. Това е рядко неврологично заболяване,което поразява нервите с доброкачествени туморни образувания. От тези операции той губи постепенно слуха си,говора, както и подвижността.Тия дни с Иво пак се видяхме. Не хленчи, не се оплаква, не проклина. Обратното продължава да обича хората и ви праща ви много от малкото му останала Енергия.

Но, но но, той пак е на път, не към домашния уют или екзотична дестинация, а към нова операция за отстраняване на три тумора от малкия таз. Поради сложността на операцията в началото на 2023 Ивчо трябва да замине за Бохум в ГерманиНужни са 60 000 евро,за да се осъществи операцията.Иво Христов...някои хора го познават като момчето с туморите. Други като младия писател на България. Болестта открадва детството му, но го дарява с дарбата да пише. До момента Иво има 10 издадени книги. За книгите му друг път ще говорим, сега да говорим за Спасението му.Иво очаква протегната ви ръка наSMS с текст DMS IVCHO на номер 17 777 (1 лв.)- Дарителска банкова сметка: POSTBANK BG47BPBI79404078032501 - Иво Ивов Христов- Pay Pal: [email protected] - Иво ХристовАз вече дарих! Давайте и вие!Знам, че можем. Правили сме го вече десетки пъти.нова битка - нов късмет.Както обичам да казвам - Когато сме заедно сме Сила!Никой не може да ни спре!

*От фейсбук!!