Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

След побоя дюнерът е затворен.
След побоя дюнерът е затворен.

Той е настанен в Психодиспансера, а пребитата Сюзан спешно си търси квартира, за да се изнесе от общото жилище

43-годишният дюнерджия Ресул Салимов е мъжът, който в сряда сутринта преби жена си Сюзан и се опита да я изнасили пред очите на двете им 5-годишни деца, научи "24 часа". Той е единственият насилник, за чиито действия прокуратурата съобщи в четвъртък, който не е в ареста. Причината е, че Салимов е настанен в Центъра за психическо здраве, където трябва да установят дали мъжът е годен да носи наказателна отговорност. 

Ресул посягал не за първи път на Сюзан и двамата прекратили интимните си отношения, но продължавали да живеят заедно и да въртят павилион за бързо хранене в кв. "Кючук Париж". Мъжът правел дюнери, а жената - тестени закуски. В последните дни започнала да приготвя баклава заради предстоящите празници и поръчките завалели. Този успех на жена му вбесил Ресул, който и без това често налитал да я бие, говорят хората от махалата.

Побоят започнал рано сутринта в сряда и прераснал в опит за изнасилване. Сюзан била спасена от приятелка, която в този момент звъннала. Нападнатата жена успяла да вдигне, другата чула какво става и се обадила на телефон 112.

В момента Сюзан трескаво си търсела квартира, за да може да се изнесе от жилището на Ресул и  да е далеч от него, когато го пуснат от Психодиспансера.