Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Слави Трифонов
Слави Трифонов

И ще ви задам един въпрос: Какво още трябва да се случи, за да разберете, че едни хора са лъжци?

Този въпрос зададе лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов в свой пост във фейсбук по повод днешното изявление на президента Румен Радев за "Продължаваме промяната".

"Сега ще ви пусна какво каза днес президентът на Република България - Румен Радев. Само искам да отбележа, че президентът на Република България се избира мажоритарно и че в момента той е политикът с най-висок рейтинг у нас. Т.е. на него най-много хора му вярват.

Всъщност, заради това, което казва президентът, падна правителството на Кирил Петков. Това е една от важните причини, заради които се оттеглих от коалицията", написа още Трифонов. 

Сега ще ви пусна какво каза днес президентът на Република България - Румен Радев. Само искам да отбележа, че президентът на Република България се избира мажоритарно и че в момента той е политикът с най-висок рейтинг у нас. Т.е. на него най-много хора му вярват. Всъщност, заради това, което казва президентът, падна правителството на Кирил Петков. Това е една от важните причини, заради които се оттеглих от коалицията. И ще ви задам един въпрос: Какво още трябва да се случи, за да разберете, че едни хора са лъжци? А сега, моля видео.

Публикувахте от Слави Т. Трифонов в Понеделник, 5 декември 2022 г.