Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Александър Йорданов. Снимка Фейсбук
Александър Йорданов. Снимка Фейсбук

САМО ПРИПОМНЯМ

Когато фактите говорят ДБ мълчи. А фактите говорят, че членове и симпатизанти на ДБ подкрепиха Румен Радев за втори президентски мандат след като той бе заявил, че Крим де факто е руски. С което призна руската агресия и окупация за политически правилни. След това се противопостави на справедливата европейска политика на налагане на санкции на престъпния режим в Москва. Затова в Европа в авторитетни издания и в политически разговори, го наричаха "прокремълския президент на България". Друг такъв бе молдовският президент Игор Додон. Но той бе отстранен от молдовския народ. Но у нас ДБ не само подкрепиха Радев за втори мандат, но за да му доставят пълен кеф коленичеха пред него. И сетне кършеха майсторски гръбнак пред светиня му, изгаряйки от мерак да получат от ръката му управленски мандатец.

Гледката бе отвратителна. Не морал, а блато. И в него крякащи денем и нощем жаби.

Сега същите дабъли, както ги наричат, се правят на критикари на президента. И отново са менте. Защото разчитат и на неговата подкрепа при евентуално тяхно участие в правителство. А те много искат да бъдат в правителство.

Истината е, че още с разбиването на Реформаторския блок ДСБ предадоха обединената демократична общност, а след това ДБ чрез заиграването си с БСП, президента и популистите от ПП, предадоха и самата демокрация. Станаха рашковисти, изявяват се като неокомунисти. Срам и позор!

*От фейсбук!