Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Десислава Атанасова Кадър: bTV
Десислава Атанасова Кадър: bTV

Няма нищо по-логично от кабинет с "Демократична България", каза още Атанасова

"Готови сме да получим първия мандат. Ще предложим състав на правителство. Ако няма правителство с първия мандат, то с втория ще е съвсем трудно. На България й е нужно редовно правителство и ние сме готови на всякакви варианти", това заяви председателката на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова.

"Ние ще предложим управленска програма и държим тя да има подпис от лидерите на всички партии в парламента. Искаме гарантирана парламентарна подкрепа. Ние сме водили единствено разговори за подкрепа по различни политики. Мисля, че не е чак толкова сложно да осъзнаем своята отговорност", каза тя. 

"При всички положения ще предложим състав на кабинет. Ако никой не го подкрепи, то няма да го внасяме за гласуване в Народното събрание", коментира Атанасова пред bTV. 

"Ние с ДБ сме от едно европейско семейство и няма нищо по-логично да направим кабинет заедно. Нелогичното е ДБ да подкрепя кабинет, в който участва БСП, а това вече се случи. Аз съм крило на Христо Иванов в ГЕРБ. Лично аз съм гласувала за него", каза още тя.