Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Александър Йорданов. Снимка Фейсбук
Александър Йорданов. Снимка Фейсбук

В Европа само крайнолевите, т.е. комунистите и крайно десните, т.е. националистите, подкрепят престъпния режим в Кремъл.

Днес руските агресори са продължили да обстрелват с ракети украински градове. В столицата Киев има убити и много ранени. По обяд Европейския парламент с огромно мнозинство определи руската агресия като тероризъм. Евродепутатите от БСП гласуваха заедно с комунистите и националистите "против". Дадоха рамо на престъпния кремълски режим. Но съотношението на "силите" бе 5:1 в подкрепа на Резолюцията, която завинаги свърза тероризма с името на Русия. Два часа по-късно прокремълска хакерска група атакува сайта на Европарламента, т.е. извърши терористична кибератака.

Войната на Русия срещу Украйна и Европа продължава. Българският народ трябва ясно и категорично да се противопостави на руския тероризъм и варварство. Трябва да се противопоставим, за да сбъднем мечтата на Левски да бъдем равни с останалите европейски народи.

Добрата новина е, че утре българският парламент има шанс да върне гласуването с хартиена бюлетина и това в Европа би се възприело много положително, като желание на българите да бъдат европейци. Ха, дано!

*От фейсбук