Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Бойко Борисов Снимка: Facebook/Бойко Борисов
Бойко Борисов Снимка: Facebook/Бойко Борисов

"Машините за гласуване са добри и ни вършат работа. Затова винаги сме поддържали машинното гласуване. Щом са наречени от Христо Иванов „борисовки”, тогава мога да кажа, че лоши „борисовки” – няма”, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на пресконференция преди минути. 

"Ние винаги сме поддържали машинното гласуване. Бърза работа нямаме, основната ни цел е направата на правителство, а не изборен кодекс за след 4 години", добави той. 

По повод бежанските вълни, които напоследък все повече се увеличават, Бойко Борисов заяви:

"Ние сме носители на промяната. Изчегъртахте за две години всичко и продължават безобразията. Преди две години нямаше шанс да има бягащи, и то в София, бежанци. Поради некадърно ръководство избиха полицаите."

"Благодаря на Христо Иванов за ласкателството за "борисовите" машини. Той твърди, че убеждаваме хората, че трябва да ги е страх от машините. Христо, как убеждаваме хората? Ние ги въведохме. Опитваш се да манипулираш, но това не го можеш колкото мен. Аз никога не съм бил в коалиция с БСП. Ти беше част от всички кражби. С кое право?", добави Борисов.

Борисов конкретизира, че истинската отговорност пред партиите е да се състави техническо, кратко правителство, поне докато мине зимата.

"Не измествайте темата. Ще седнем и ще направим правителство. Вие обичате да спите до късно и затова един месец ви е нужен. Ами ще ставаме по-рано. А и то не е сложно", каза още той.

Борисов коментира и темата "Джемкорп". Той цитира служебния министър Росен Христов, който твърди, че меморандумът е активен и България дори е заплашена от арбитраж.

"Вчера забелязах един невероятен ескиваж. Бяха докарали Бостанджиев да ги спасява", добави той и каза, че това е опит за медийно затъмнение на скандала.

Според лидерът на ГЕРБ медиите не са отразили скандала "Джемкорп", защото не е готино "галеникът Кирил Петков" и Асен Василев да бъдат разобличени по "далаверата на далаверите".