Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Бойко Борисов КАДЪР: Фейсбук/Бойко Борисов
Бойко Борисов КАДЪР: Фейсбук/Бойко Борисов

"Ние победихме на тези избори по техния Избирателен кодекс, с техните машини, с техните правила, с техните вътрешни министри. Ние категорично сме ги победили с 5%. И по никакъв начин Избирателния кодекс не ни е проблем. Нещо повече. Услужливо се опитват да забравят, че промените в Избирателния кодекс бяха внесени от коалиционния партньор на ПП - БСП", каза Бойко Борисов на пресконференция на ГЕРБ.

"Някои се опитват да ни привързват като хартиена коалиция. Извинявайте господа, толкова много прави този парламент и аз за последните 30 години не си спомням по-добре работещ парламент. Но ако не беше избран председател, той нямаше да работи. Сиреч, този избор, този жест тогава на БСП ние го оценихме и затова влязохме в разговор, а и ние сме обещали на нашите избиратели да върнем и възможността за хартиена бюлетина. Защото - пороците на машините, защото съмненията в машините и в нас, и в БСП и във всички. Само преди няколко дни господин Божанов каза, че не може гарантира 100% честността на машините. Той все пак е вицепремиер и то в електронното управление", заяви лидерът на ГЕРБ.

"Най-важното събитие - изборите са дадени на частно лице. Което и да е то", каза Борисов. 

"Ние искаме справедливост, искаме честност. И затова упрекът ми и молбата ми е да не бързате. Нищо не налага такъв драматизъм. Общественият съвет, нещо, които ние сме създали не само, че не трябва да бъде закрит. Удвоете го. Помолете ЦИК да вкара още в този обществен съвет. не го закривайте, обратното - разширете го. Ние не искаме изгода, искаме справедливост", допълни Борисов.

"Ние сме ги били по техните правила и пак ще ги победим", каза още Борисов.

"Проблемът им е че трябва да избягат от затварянето на Маришкия басейн, от горивата. Ясно ми е какво целят "Продължаваме промяната", заяви Борисов.

Очаквайте подробности! 

Бойко Борисов КАДЪР: Фейсбук/Бойко Борисов
Бойко Борисов КАДЪР: Фейсбук/Бойко Борисов

                                                                                                                                                                                                                                                

Публикувахте от Бойко Борисов в Сряда, 16 ноември 2022 г.