Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Александър Йорданов КАДЪР: БНТ
Александър Йорданов КАДЪР: БНТ

Голямата новина на деня е бягството на руските агресори от Херсон. Гражданите му посрещнаха с радост освободителите. Така мирът се приближи с един ден. Защото той, мирът, ще дойде, когато и последната руска гад бъде прогонена от свещената украинска земя.

Корупционерката Иванчева изкара своята първа нощ в Сливенския затвор. Очакват я още 2310 нощи. Според някои са много, според мен са малко. Но са заслужени. Заработила си ги е.

Много често взеха да стават убийства у нас. Това показва, че народът е изнервен. Причината е, че вече близо две години управляват некадърници. Няма друга причина. Но в тази връзка би трябвало в страната да се проведе акция за изземване от населението на незаконно притежаваното от него оръжие. А то е много. В това отношение властта спи.

Скоро ще се навършат 2 години, откакто България се управлява не де юре, но де факто от президента Радев. Управлява се чрез назначените от него служебни правителства и подбрани от него кадри в редовното правителство на Кирил Петков. Сега един от неговите служебни премиери - Стефан Янев, се стяга да стане редовен премиер с т.нар. трети мандат. Ние практически съществуваме противоконституционно в президентска република, но не искаме да признаем това. И затова сме в криза. Три са партиите, които имат вина за това състояние - ПП, БСП и ДБ. Техният флирт подари властта на Радев.

И още нещо днес ми направи впечатление. Синдикатите вече разговарят директно с президента. Те са наясно кой управлява влака.

От фейсбук