Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

АТАНАС АТАНАСОВ
АТАНАС АТАНАСОВ

България трябва да се освободи от Бойко Борисов, никаква коалиция 

Основната разделителна линия с ГЕРБ е борбата с корупцията. Там ГЕРБ не са в състояние да бъдат на едно мнение с нас, заяви съпредседателят на ДБ Атанас Атанасов по Би Ти Ви. 

Бойко Борисов изрежда главно международни теми, по които сме на едно мнение. Но той е много гъвкав по международните въпроси. С едната ръка купува изтребители от американците, с другата строи газопровод на Путин, заяви Атанасов.

България трябва да се освободи от Бойко Борисов, защото той идва от ъндърграунда и доведе корупцията в управлението, смята той. Нашата цел е да демонтираме корумпираната държава на Борисов.

Той призова лидера на ГЕРБ да освободи от себе си партията си, за да я спаси. Атанасов вярва, че в ГЕРБ има реформатори, с които след това другите демократични партии могат да си сътрудничат.

Сега не е възможна коалиция с ГЕРБ, имаме сериозни разделителни линии. Бойко Борисов отдавна мечтае да бъде Ахмед Доган от Банкя. Ние няма да подкрепим правителство тип "Беров", отсече съпредседателят на "Демократична България". 

Според него трябва да се състави кабинет с втория мандат - на "Продължаваме промяната".

Ако обаче това не се случи и президентът връчи третия мандат на ДБ, имаме стратегия как да създадем парламентарно мнозинство, увери Атанас Атанасов.

Очаквайте подробности