Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Pixabay
СНИМКА: Pixabay

Сутринта на места в равнинната част от страната ще има мъгла или ниска слоеста облачност, но след обяд видимостта ще се подобри, облачността ще се разкъса и намалее. Над планинските райони през целия ден ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб югоизточен вятър. Максималните температури ще са предимно между 15°С и 20°С, в София - около 17°С.

Сутринта на места по Черноморието ще има мъгла или ниска слоеста облачност. След обяд видимостта ще се подобри, а облачността ще се разкъса и намалее до предимно слънчево време. Ще духа до умерен югоизточен вятър. Максималните температури ще са 14°С-16°С, малко по-ниски от температурата на морската вода. Вълнението на морето ще около бъде 2 бала.

В планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен югозападен, по върховете - северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 11°С, на 2000 метра - около 6°С.

В четвъртък в планините и планинските райони ще бъде предимно слънчево, а на места в равнинната част от страната преди обяд ще бъде мъгливо или с ниска облачност. Вятърът ще е от изток-югоизток, ще бъде слаб, в нощните часове ще стихва. Температурите ще са без особена промяна: минимални предимно между 3°С и 8°С, дневните - между 15°С и 20°С. През нощта срещу петък от северозапад ще започне увеличение на облачността, отначало висока и средна, в петък през деня вече ще бъде предимно облачно. Повишава се и вероятността за слаби валежи. Вятърът ще се ориентира от северозапад, в Дунавската равнина ще се усили и дневните температури ще се понижат с 2-3 градуса.