Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Облачно ще е времето днес.
Облачно ще е времето днес.

Преди обяд в понеделник 7 ноември на много места в низините ще има мъгли, които постепенно ще се разсеят и през втората половина на деня ще бъде предимно слънчево, с изключение на крайните северозападни райони, където са възможни ръмежи. Ще духа слаб, в Източна България - умерен вятър от изток-югоизток. Минималните температури днес ще са все още сравнително високи за периода - между 7° и 12°, а максималните - от 14° до 19°, в София около 16°.

Облачното ще бъде сутринта и по Черноморието, но и там след обяд ще преобладава слънчево време. Ще духа до умерен североизточен вятър. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала, показва прогнозата за времето на БНТ.

В планините по-значителна облачност ще има преди обяд в масивите от Източна България, а през втората половина на деня ще бъде слънчево. Ще духа слаб вятър от изток-югоизток, по най-високите части на Рила и Пирин - до умерен с посока от юг. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде 12°, на 2000 метра - около 6°.

В близките дни повече слънчеви часове ще има в планините и планинските райони, а в равнинната част от страната на много места преди обяд ще бъде мъгливо. Температурите ще бъдат вече близки до обичайните за ноември, но в петък, с усилване на северозападния вятър, ще започне застудяване, повишава се и вероятността за валежи.