Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Александър Йорданов. Снимка Фейсбук
Александър Йорданов. Снимка Фейсбук

Мнозина мечтаят за голяма Промяна. Сега ще ви разкажа как аз си я представям. Много е лесно за разбиране.

И така. Наричаме нашата земя „Синята планета”. Но какво дирят на нея „червените”? Нима си нямат планета? Знаем, че си имат. Това е Марс – „Червената планета”. Марс е римският бог на войната, а както добре знаем, „червените” винаги са били военолюбци. Те винаги са воювали. Ако не в истинска война, в революция ще да е. Воювали са все за Космоса, т.е. за "светлото бъдеще". Истински марсианци са нашите червени.

И сега идва най-важното. Преди няколко години Бас Лансдорп стартира проект за постепенно заселване на Марс. Той е известен като Mars One и предвижда най-напред на Червената планета да се изпрати сателитна комуникация, след това инсталация за поддържане на живота и накрая да пристигнат самите колонисти. Но кои да бъдат те?

Аз съм убеден, че това трябва да бъдат комунистите. Те единствени заслужават да овладеят и заселят Червената планета. Като необятните сибирски полета да я овладяват, газ и петрол в марсианската земя да открият. Колко ли полуострови като Крим и колко ли Донбаси има на Марс? Всички те ще бъдат техни. Защото тук, на Синята планета, на червените все им пречи международното положение. САЩ и Европа им се пречкат, НАТО им е криво, дори фейсбукарите не обичат комунистите. Изобщо само пречки за тях има на нашата Синя планета. А на Червената ще могат да си организират живота по техен образ и подобие. Комунизъм могат да си построят. При това без да се налага да се борят с капитализма. Построяват си го директно, веднага, без никакъв преходен социализъм. Раз и навсегда! По учебник.

И ще бъде: "От всекиго според възможностите - на всекиму според потребностите!" Не ти се бачка много, толкова са ти възможностите. Но имаш потребност от "Мерцедес". Няма проблем.

Комунистическата система на Марс ти го осигурява напълно безплатно. Защото на Марс при комунизма и пари няма да има. Земя рай!

Впрочем, последното наше правителство, това с премиер Кирил Петков направи важни стъпки в марсианска посока. Сериозно намали парите на гражданите. Подготвя ги за комунизма, където те изобщо няма да са им нужни.

На един полет разстояние е Марс – има няма сто, най-много двеста милиона километра. Ако червените се изнесат към Червената планета със скоростта на светлината, а те както е известно обичат да търчат като „бодри ескадрони” в „утрото на светла ера”, то пътуването им ще трае броени минути.

При това Марс, за разлика от Земята, си има два спътника – Фобос и Деймос. Имената им означават „Страх” и „Ужас”. А червените, знаем от собствената си история това, обичат да всяват страх и ужас, да заплашват, да се заканват, юмруци и шмайзери да размахват, „рот фронт” да организират. Истински фобоси и деймоси са те. А и на прекрасния Марс няма да има американци. И съвсем няма да има русофоби. Изобщо – девствен свят, готов за червено парти.

Бас Лансдорп е изчислил колко калории ще бъдат необходими за изхранването на един комунист на Марс - 3040 калории. Има малък проблем –дишането. Но нима червените не могат да победят дишането? Или да накарат Червената планета да пусне въздух? Могат, разбира се, как да не могат.

Това е голямата, истинската Промяна. С мисъл за нея у нас си подадоха ръце ПП, ДБ и БСП. Защото отнякъде трябва да се започне. За да настане прекрасен живот. Синята планета ще си реши демографския проблем. А Червената ще стане галактическа Куба. И всеки ще си е на своята планета. Ние, обикновените земляни, ще си останем на нашата Синя планета. А те, покорителите на Космоса, марсианците наши, ще владеят тяхната Червена планета. И ще настъпи вечна правда и мир в нашата галактиката. Мир, тишина и спокойствие над всеки земен и марсиански дом.

Сънувайте тази промяна, помечтайте за нея. Приятна вечер и лека нощ!

*От фейсбук