Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

КИРИЛ ДОБРЕВ
КИРИЛ ДОБРЕВ

Това е една стандартна процедура за хора, които не изпълняват окончателни съдебни решения. Това обяви Кирил Добрев от БСП във връзка с жалбата, която е подал в прокуратурата срещу партията, предаде репортер на Агенция "Фокус".

Добрев припомни, че след като е бил изключен от партията, съдът го е върнал като член на Националния съвет на БСП.

"На последното заседание на Националния съвет първо нямах сигнал да присъствам, второ ме нямаше в списъка. По нареждане на зам-председателя и на секретаря Борислав Гуцанов бях изваден от списъка. Георги Свиленски обяви, че причината е техническа. Тогава се включи г-жа Алексова и обясни на микрофона, че всъщност законите в страната не важат за БСП и г-жа Нинова каза, че мога да остана като гражданин, но да не участвам в гласуването. Единственото, което може да направи човек, на който са му отнели правата е да подаде жалба в полиция и прокуратура. В края на краищата аз съм член на БСП, член съм на Националния съвет и някой ми пречи да изпълнявам своите функции като такъв", обобщи той.

Според него Корнелия Нинова трябва да обясни на членовете и симпатизантите на БСП, защо само за една година е успяла да изгуби 800 000 гласа.

"Нинова трябва да обясни, защо избра за шеф на предизборния щаб човек, който занули БСП във Варна. БСП във Варна е с най-ниския резултат от всички области. Няма да позволя да ме ръководят лузъри, хора за които гласуват шепа хора и на рожденият ми ден идват повече хора отколкото гласове получават и никой не може да спре възможността да бъда част от БСП и да преживявам всички проблеми на БСП", коментира още той.