Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Иво Танев
Иво Танев

Уважавам решението на всеки, който се въздържа да отиде до урните, за да гласува, поради отвращение от действията и бездействията на тези, за които, в годините преди това, са дали своя глас!

Има смисъл да не се гласува, ако се направи глобален, национален бойкот!

Но това е невъзможно, защото дори само роднините и приятелите на кандидатите да гласуват, а те ще го направят, изборите пак ще минат. Но тогава резултатите ще са тъжни и доста опасни!

Другият ни проблем е наличието, на десетки партии, партийки, сдружения и движения, които разкъсват вота ни. Докато не се обединим около няколко политически субекта, нищо добро не ни чака. Но обединението е нужно не само при гласоподавателите. То трябва да започне от политиците, които живеят с измамното усещане че, точно те ще са избраните. А някои дори са толкова заблудени и загубили връзка с реалността, че се надяват да спечелят мнозинство! Което е абсурдно. Докато лакомите за власт не си посмачкат егото и не си обединят идеите в 2 до 4 политически субекта, нищо добро няма да се случи в страната ни. Защо искат да я докарат до там, че народът да озверее и да ги помете с груба сила? Защото това става все по неизбежно развитие на нещата.

АЗ ВИНАГИ СЪМ ГЛАСУВАЛ И ЩЕ ГЛАСУВАМ!

Този път ми е много трудно да направя своя избор и ще го сторя в последния момент. До тогава внимателно ще следя двете демократични формирования, които ме вълнуват.

И ако ме излъжат в реализиране на обещанията си ще бъда безпощаден в критиките си към тях!

"Съединението прави силата"

ГЛАСУВАЙТЕ!

*От фейсбук!