Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Иво Сиромахов
Иво Сиромахов

Приятели, случи се нещо ужасно.

Майкини започнаха да готвят райкин боб върху канапе от диви аспержи. И, както всички знаем от бабите си, аспержите пускат един горчиво-кисел сок, който се изхвърля, ако не искате да хълцате. Затова трябва да се прецедят.

Майкини почнаха да търсят цедака, но не го намериха. Тук цедак, там цедак – никакъв го няма. Даже заподозряха чичо Стою, че си е прецеждал с него маслото на вектрата, щото той масло не сменя – само прецежда веднъж на две години и му нема нищо. За кво да пълня гушата на Колю Денкин, вика чичо Стою. И без това в неговия сервиз ауспусите са китайски, а ги продава за германски, дагуйба в мошеника.

Питахме чичо Стою дали знае къде ни е цедака, но той каза, че не знае. Той си прецеждал маслото на вектрата с тензух от една стара рокля на леля Кинче.

И като каза леля Кинче, майкини се сетиха, че миналата година били услужили с цедака на какини Донкини, да си прецедят чая от люцерна, много бил полезен за бъбреците, хеле за левия. Обадиха се на какини Донкини по вайбъра, а какини Донкини викат: „еййй, ко нещо е телепатията, тамън смятах да идвам да ви го връщам“.

И донесоха след малко цедака и майкини бяха потресени. Целия олющен, ръжда избила около дупките, дръжката леко изкривена… абе грозна работа!

А са го купили през 2009 година чисто нов за два и шейсе от магазина на Радка Папазова. Алпака.

И сега вкъщи е някакъв ад. Майкини плачат, свако се напи от яд и заспа, а аз цъкам фифата на плейстейшъна, щото направо не знам.

*Oт фейсбук!