Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Евродепутатът Александър Йорданов / Кадър: Нова Нюз
Евродепутатът Александър Йорданов / Кадър: Нова Нюз

28 партии и коалиции на избори! Уникално! Но нима има ненормалници, които мислят, че има 28 начина за оправяне на България? Затова и решението е ясно: гласува се за ГЕРБ-СДС, защото са доказали, че знаят отговорите за оправията и са работили с успех за България.

Те знаят как да излезем от батака, в който ни вкараха с некадърното си управление ПП, БСП и ДБ. И е похвално, че ГЕРБ-СДС имат готовност да поемат отговорност за управлението на страната. Това е дълг на победителите. На партиите след тях, т.е. на загубилите изборите, ще бъде по-лесно.

Те могат да шикалкавят, както и отсега го правят. Но тая тяхна лорерщина, както още се нарича бягството от от отговорност, не е за доброто на България. И затова главният въпрос след изборите ще бъде: кои са партиите, които ще откажат да помогнат на България, отблъсквайки подадената им ръка от победителите ГЕРБ-СДС и така ще оставят страната ни през тежкия зимен период без парламент и редовно правителство.

Гражданите трябва да имат яснота по този въпрос и съветът ми е да не гласуват за партии, които не искат да поемат отговорност заедно с победителите на изборите ГЕРБ-СДС за управлението на страната. Защото отказът на тези партии ще бъде равносилен на национално предателство и ще обслужи стратегията на президента да управлява чрез служебни правителства и без парламент.

В политиката е лесно да се каже НЕ, но държава се оправя от политици и държавници, които знаят да казват и ДА, т.е. да търсят съгласието и разбирателството. И съветът ми към журналистите е да попитат партиите, които днес казват само НЕ, защо мразят България.

От фейсбук