Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Информацията е предадена на бившия депутат на Руската Дума Иля Пономарьов, един от първите критици на режима на Путин, който живее в чужбина.
Информацията е предадена на бившия депутат на Руската Дума Иля Пономарьов, един от първите критици на режима на Путин, който живее в чужбина.

Преди месец обърнах внимание, че в Руската федерация вече се формират или са формирани нелегални организации, които имат за цел да се борят за свобода и независимост на народите в нея. Днес дойде новината, че една от тези организации и може би най-мощната - Националната Републиканска Армия на Русия, е поела отговорността за убийството на Дария Дугина, дъщеря на мракобесния идеолог Александър Дугин.

Информацията е предадена на бившия депутат на Руската Дума Иля Пономарьов, един от първите критици на режима на Путин, който живее в чужбина. За опозиционната дейност на Пономарьов съм писал още през 2013 г. на страниците на в. "Демокрация".

В Youtube канала "Утро февраля" сега той информира, че с него са се свързали от НРАС и са го помолили да представи тяхното изявление относно извършеното от тях възмездие. 

Какво ни казва това изявление. Казва ни това, което българските медии от много години премълчават. А то е, че съществува съпротива в самата Русия срещу режима на Кремъл. И е време да си припомним, че ние, българите, ако се вярва на думите ни, винаги сме били следовници на Левски и Ботев, които не само сами са се борили, но и са подкрепяли борбата и на други поробени народи за свобода и независимост. Сега е дошло времето и днешните българи да подкрепят борбата за свобода и независимост на народите на Русия. За да бъде спечелена и войната, която режимът в Кремъл води срещу нашия свят.

От Фейсбук.