Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Лобното място, където почина жената от Български пощи на Челопешко шосе.
Лобното място, където почина жената от Български пощи на Челопешко шосе.

Починалата жена в катастрофата на Челопешко шосе от 9 август е служител на Български пощи. Колежката ѝ, която оживя, е била на 7 метра от нея. На такава спирка всеки може да се превърне в жертва или неволен убиец, пише Desislava Batsanova във фейсбук групата "Забелязано в район Кремиковци".

Катастрофата на ул. "Челопешко шосе" в посока Кремиковци е станала към 16:50 ч. на 9 август в София. Една кола се спускала от пътя под Северната тангентата към квартал "Челопечене" и за да избегне удар, единият шофьор блъска две пешеходки. Едната почива на място.

Според потребители на социалната мрежа на това злополучно място са необходими легнали полицаи.

"Тази "спирка", а и не само тя, е така от 10 години. Пътят е под всякаква критика, особено преди пощите е така обрасло и няма видимост, че ежемесечно там има коли, засечени и излезнали от пътя. За осветление да не говорим...в целия район. Почти преди година, в тъмницата на пътя при Браво, буквално на шосето намерихме блъснат човек. Блъснат и оставен, за щастие беше жив, за щастие в тъмницата никой бясно каращ не беше успял да го допрегази и дочака линейката, но не всеки има този късмет. Затова да се вземат мерки преди фаталното да е дошло, но уви, едва ли. И сега там е тъмница и в тъмницата се движат хора по път за спирката", коментира Елена Мечкова.

Стефан Иванов отправя критиката към Столична община: "Целият район Кремиковци е забравен и от Бога, и от Фандъкова".