Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Александър Йорданов. Снимка Фейсбук
Александър Йорданов. Снимка Фейсбук

Обещавам в Европейския парламент да поставя въпроса за правото на Украйна да атакува с ракети руски градове. Смъртта трябва да покоси и градовете на агресорите. Руснаците трябва да изпитат това, което причиняват на украинския народ. Те от миролюбива дума не разбират. Иначе просто не е честно.

По заповед на Путин бяха разрушени прекрасни украински градове и села. Бяха избити хиляди мирни жители, включително и деца.

Предоставянето на оръжие на Украйна не е достатъчно. Необходима е международна подкрепа за нанасяне на ракетни удари върху руска територия. Войната трябва да влезе във всеки руски дом. И тогава ще дойде нейният край.

Но няма ли това да доведе до световен конфликт? А бомбите над Хирошима и Нагасаки доведоха ли до такъв или по-скоро спряха войната и възстановиха мира на земята? И нима именно след тях Япония и САЩ не станаха приятели и съюзници дори?

Нашият мъдър народ има приказка, че който не иска мир, получава секира. Или вижда "дебелия край". Христо Ботев е категоричен: "Лошият - с ножа по глава!". И чак след това обещава да си "викне" песента. А ние какво очакваме?

Руснаците да избиват украинците, а те да домакинстват на песенния конкурс на Евровизия? Абсурд! Ракетите трябва да се насочат към Москва. Бежанците също. И ще дойде мирът!

*От фейсбук