Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Темида
СНИМКА: Архив
Темида СНИМКА: Архив

Мъж, размахвал половия си орган пред малки момичета, бе осъден на пробация.

Районен съд - Дупница наложи наказанието на обвиняем за хулиганство, с изключителен цинизъм. Съдът одобри споразумение и наложи наказание „Пробация“, по отношение на обвиняем за непристойни действия грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като по своето съдържание деянието се отличава с изключителен цинизъм.

Обвиняемият К. А., на 28 г., от Дупница, неосъждан, се признава за виновен, че в периода от м. декември 2021 г. до края на м. януари 2022 г., в Дупница, в условията на продължавано престъпление, през непродължителен период от време, при една и съща обстановка и еднородност на вината, в близост до различни училища е извършвал непристойни действия, (показвал е половия си орган пред малолетни момичета) грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като по своето съдържание деянието се отличава с изключителен цинизъм.

За това престъпление К. А. получи "пробация", като ще трябва да има задължителна регистрация по настоящ адрес, да се явява и подписва пред пробационен служител два пъти седмично, за срок от 1 година.