Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Аз съм мафиот! Рашков, разпитай Петков и Лена и ме арестувай СЛАВИ ТРИФОНОВ

Саркастичен отговор на обвиненията от страна на премиера в оставка Кирил Петков, че защитава мафията, публикува лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов.

За последно той бе обвинен от Петков, че е развалил преговорите за правителство с мандата на БСП, след като кабинетът е отказал да отпусне пари за пътната отсечка Русе-Велико Търново, към която интерес имало от ИТН.

"Искам да си призная, да бъда честен и брутално откровен - аз съм мафиот. Такава е истината. Участвал съм пред очите ви в няколко мафиотски организации - “Ку-ку”, “Каналето”, “Хъшове”, “Шоуто на Слави”. Вие сте свидетели на мръсните пари, които взимах по мръсен начин от БНТ, от телевизия “7 дни”, от bTV, а в момента взимам от себе си. Това последното е върхът на корупцията - аз съм мафиот, който сам си плаща, защото сам се изнудва и сам рекетира себе си. Правя това признание, защото прекрасно осъзнах, че не мога да се скрия", започва отговорът от страна на Слави Трифонов, който шоуменът-политик публикува в социалната мрежа фейсбук.

"Затова се обръщам към вътрешния министър в оставка Бойко Рашков.

Г-н министър в оставка, доказателства за това, че аз съм мафиот имат всички български граждани, Гугъл, Уикипедия, но най-вече министър-председателят в оставка Кирил Петков и говорителят на кабинета Лена Бориславова.

Моля, извикайте на разпит посочените от мен лица, за да съберете доказателства и след това по смисъла на закона да дойдете и да ме арестувате.

Г-н министър в оставка, вие ще имате моите признания, информациите от разпитите, които ще проведете, и най-логичното следствие на всичко това е да бъда арестуван, осъден и вкаран в затвора до края на жалкия си живот.

Защото г-н Рашков, съгласете се, че и без да сте шеф на КПКОНПИ, като министър на вътрешните работи имате достатъчно власт да ме разкриете, арестувате и унищожите.

Г-н Рашков, аз не се шегувам, сериозен съм като некролог.

Не може непрекъснато да има твърдения, че аз съм мафиот, а Вие да не правите нищо. Това започва да става подозрително, ще вземат да ме обвинят във връзки с “Продължаваме промяната”. Затова ме арестувайте поне за 24 часа", пише още Трифонов.

Едно от обвиненията от страна на Кирил Петков бе, че Трифонов е отказал да подкрепи правителство заради номинацията на Бойко Рашков за шеф на КПКОНПИ, която планират "Продължаваме промяната".