Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Кеворк Кеворкян
Кеворк Кеворкян

Нека приложат закона с пълна сила върху сина ми, не понасям такива хора, пише Кеворкян

Тв легендата Кеворк Кеворкян коментира във фейсбук залавянето на 48-годишния си син Таквор, който бе сгащен пиян и надрусан зад волана

Ето какво написа Кеворкян относно медийните публикации и шумотевицата около случая.

"Медиите съобщиха: „Синът на Кеворкян е задържан, защото е шофирал пиян и дрогиран“. „Синът“ е на 48 години. Поне от четвърт век (25 години) не поддържам отношения с него.", пише в поста си Кеворкян

"Ще му помогна ли с „връзките“ си? – пита читател. Не. Да приложат Закона с пълната му строгост. Не понасям такива хора.

Дали това не е отмъщение заради критичните ми текстове срещу Властниците? – пита друг читател. Не. Не могат насила да напият някого. Нужна е, без съмнение, профилактика на подобни явления. Но е комично това да се прави през известността на бащата. Той пък/на 78 години ще продължава да се занимава с Пиянството на Властта – на всяка власт.
Докато може.", завършва писанието си Кеворк Кеворкян.

Синът му Таквор беше спрян миналата нощ (21 срещу 22 юли) от полицейски патрул. 48-годишният мъж отказал да бъде тестван за употреба на алкохол и упойващи вещества, за което му е съставен акт.

Часове по-късно, около 8 часа сутрунта, Таквор е спрян отново от екип на Пътна полиция в столичния квартал „Младост” 3.  Дрегерът отчел 1.03 промила съдържание на алкохол, а полевият наркотест дал положителен резултат.

Синът на тв легендата е задържан в столично районно полицейско управление за 24 часа. Предстои да стана ясно какви наркотици е взел преди да се метна на колата.