Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Понеже виждам, че някакви четирихилядници и техните фенове са силно възму̀тени и сериозно джендър възпалени от факта, че Брад Пит ходи публично на червен килим облечен в пола, се налага да направя следното обръщение от тая не така висока интернет трибуна:

Ей, възму̀тените,

които хем живеете още с майка си, хем мечтаете за не много мустакатата съседка от шестия етаж, но дори не смеете да ѝ кажете, защото ако разбере мъжът далеч ѝ не само ще ви бие, моля да не забравяте, че Брад Пит е бил в дълбока романтична връзка с Дженифър Анистън и Анджелина Джоли, с която дори има няколко деца, и все още е сред най-желаните мъже на цялата планета.

Освен това е сред най-добрите в професията си в целия свят, докато навярно вие сте сред посредствените във вашата не в квартала, а дори в блока.

Забравих да кажа, че той живее в различни имения в различните сезони, а ние (да, аз включително) в блокове през всички сезони.

Тези имения е закупил с милионите, които е изкарал с титаничния си талант и излючителния си професионализъм, за разлика от вас, които навярно разчитате на бързи кредити, за да вържете месеца или на онези 4000 лева за битови нужди... Да, това има общо и с професията, и с таланта, и с трудолюбието.

Та айде малко се вижте къде сте вие и къде е той, па тогава барем малко се сапикясате и спрете с тъпотиЙте (пиша го така, че иначе може и да не разберете думата, ако е правилно).

Или както казваше непрежалимият Орлин, "Бай, представяш ли си колко е голям г*ъзът на слона в очите на мравката?!"

От фейсбук