Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Александър Йорданов. Снимка Фейсбук
Александър Йорданов. Снимка Фейсбук

НЕУДОБНИ ДУМИ: БРАВО ЗАХАРИЕВА! И ДА СИ ЗНАЕМ: ИМА И ПО-ЛОШО!

Гледах по БНТ1 Екатерина Захариева. Перфектно политическо говорене. С класа над основните говорители от ПП, БСП, ДБ и ИТН. Обяснява политиката на заблудените. Дано се размърдат заспалите мозъци. Но нашата съдба е да ни управляват некадърници и случайници. Такива сме си ние, българите. Обичаме да се мъчим. Да страдаме. Не виждаме истината. Лапаме мухи като голямата муха за "пачките и кюлчетата". А иначе кризата, т.е. промяната продължава. Защото единствената промяна у нас е именно тя - кризата. Има промяна - има криза. И като гарнитура много, много политическа посредственост на власт. Затова крета България. Затова отново ще има избори. Но по-добре избори, защото в тях винаги има надежда, дори и искрица да е тя, отколкото безнадеждно некадърно управление, каквото имахме в последните шест месеца.

Разбира се, изборите нямат да измият лицето на "Демократична България". БСП, бившата БКП, си ходи немита вече 120 години. И това е парадоксът. Вместо да измият собственото си лице от ДБ се заеха да къпят старицата. Изкъпаха я. И ето я, накипрена и нагиздена, готова за нови подвизи. За "дълъг" мандат готова. Ще има сеир.

Но, ако "хубавицата" успее отново да прикотка любимите си Петков и Иванов, и ако депутатите от БСП и ДБ, ПП и ИТН се полакомят за своите заплати, зер по закон имат право да ги вземат още 3 години, можем да посрещнем август с новото старо правителство. Аз съм прогнозирал отдавна, че това няма да се случи. И не променям прогнозата си, а само казвам, че от лошо - сегашното управление на ПП, ИТН, БСП и ДБ, има и по-лошо: ново управление на ПП, ИТН, БСП и ДБ. Приятен ден!

*От фейсбук!