Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Емил Джасим
Емил Джасим

Руските обяснения години наред:

1. Никой не е стрелял.
2. Стреляно е, но не с БУК.
3. С БУК е стреляно, но не е наш.
4. Наш е, но не сме ние.
5. Ние сме, но не в Боинг.
6. В Боинг, но беше случайно.

Това са останките от сваления от руска ракета полет MH17 на малайзийските аеролинии над контролиран от руските сепаратисти в Украйна регион #НаТаяДата преди 8 години, в който загинаха 298 цивилни граждани от 10 държави.

298 души загубиха живот си по отвратителен начин, защото Путин вече беше започнал войната в Украйна, която сега само продължава.

Буквално онзи ден Путин уби посред бял ден абсолютно целенасочени десетки цивилни в украинския град Виница, намиращ се в дълбокия запад на Украйна на стотици километри от уж специалната операция, по същия безобразно кръвожаден начин.

Осем години, вместо да бъде поставен на колене, Путин получаваше какви ли не отстъпки от Запада, който, ненаучил урока от Хитлер, се опитваше отново да умилостиви кръвожаден диктатор, който няма никакви морални задръжки да убива и чужди, и свои.

Осем години Путин финансира терористични акции в Украйна, изпраща оръжие, сръбски и чеченски легионери, избива цивилно население и гледаше как Западът му налага половинчати санкции и строи Руски потоци.

Надявам се Западът най-сетне да е разбрал, че с такива диктатори трябва да се действа на всяка цена безкомпромисно.

Защото те никога не могат да бъдат умилостивени.

#StopRussia

*От фейсбук!