Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Еврото
СНИМКА: PIXABAY
Еврото СНИМКА: PIXABAY

Млада петричанка получи условна присъда за кражба на пари от двамата си любовници. Ц. С. призна вината си и получи от Районен съд - Петрич условно наказание от 4 месеца, с изпитателен срок от 3 години.

Ц. С. бе обвинена, че в периода 10-18 август 2021 г. извършила две кражби на пари в български левове и евро на обща стойност 1671 лева.

През месец август 2021 г. младата жена поддържала близка връзка с двама различни мъже - таксиметров шофьор от Петрич и гръцки гражданин.

Жената често посещавала дома на шофьора и знаела къде държи парите си. На 10 август 2021 г. той излязъл на работа нощна смяна, като заключил входната врата на апартамента си и оставил ключа под изтривалката пред вратата. Приятелката му знаела това и след 18 часа влязла в жилището. Под покривката на масата в една от стаите намерила 400 лева, взела ги и си тръгнала. Мъжът се прибрал от работа на следващата сутрин и установил, че парите ги няма. Усъмнил се в своята приятелка и подал жалба в полицията. Криминалистите открили Ц. С., която признала за извършената кражба и върнала парите.

На 18 август 2021 г. рано сутринта петричанката се срещнала с гръцкия гражданин в кафене. Преди това двамата поддържали връзка чрез интернет-платформи, а той пристигнал в България да се види с нея, както и да отиде до Дупница, за да купи лека кола. Носел в джоба на панталоните си 1500 евро. Ц. С. го поканила в квартирата си, където правили секс. Щом мъжът влязъл в банята, любовницата пребъркала дрехите му, намерила в джоба пари и взела 650 евро. Мъжът си тръгнал и по пътя спрял на бензиностанция да зареди гориво, където установил, че парите му са по-малко. След това подал сигнал в полицията. Криминалистите открили Ц. С. и тя признала, че действително е откраднала пари от джоба чужденеца, като върнала част от сумата.