Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Мустафа Карадайъ
Мустафа Карадайъ

Още през януари ДПС черно на бяло сме предложили промени в конституцията, за да може главният прокурор да бъде разследван. Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ в процедура от трибуната на Народното събрание. Тя бе във връзка с декларация на Демократична България по повод годишнината от приемането на Конституцията, прочетена от Атанас Славов. В нея се говореше за съдебна реформа и разследване на главния прокурор.

Г-н Славов говори с върховенството на правото. Но то започва със спазването на Конституцията и действащите закони, каза Мустафа Карадайъ. Той припомни, че когато е необходимо, народните представители внасят промени в законите и Конституцията.

От януари месец ние черно на бяло сме предложили промени в Конституцията, за да може главният прокурор да бъде разследван, припомни лидерът на ДПС. Трябваше тези промени да бъдат разгледани и заедно да внесем съответните промени в Конституцията, допълни той.

Не само с лозунги от трибуната на НС да се сочи кой е крив и кой е прав. Става с внасяне на текстове, а те стоят при вас черно на бяло от месец януари, категоричен бе Карадайъ.