Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Кадър от акцията на ГДБОП през 2010 г.
Кадър от акцията на ГДБОП през 2010 г.

35-годишният Георги Семерджиев, който е избягал от местопроизшествието след бруталната катастрофа с две жертви срещу хотел "Хемус" в София, е фучал по улиците с мощни автомобили още от годините си на играч. Това става ясно покрай задържането му при акция на ГДБОП през 2010 г. за разбиване на банда за нелегални залагания.

Вижте тук какво разкрива "24 часа" след акцията на ГДБОП преди 12 години.

Фрапантна с днешна дата, когато вече има инцидент с два отнети човешки живота, е информацията, която излиза още тогава за Семерджиев, свързана с личния му живот и по специално - бясното каране на мощни автомобили.

Ето информацията за Семерджиев, публикувана в "24 часа", след ареста му през 2010 г.:

Нападателят фучал с мощен мерцедес
Обучаваният като юноша в “Левски” Георги Семерджиев се прочу миналата година като играч на “Ботев”. Но не с изявите си по терена, а с това, че фучеше по улиците в Пловдив с мерцедес Е63 AMG. Мощността на двигателя му е 520 конски сили.

Возилото на нападателя силно се набиваше на очи, като се има предвид каква немотия бе в пловдивския тим по времето на собственика Димитър Христолов.

Пред съотборниците си в Пловдив той твърдял, че немската кола е собственост на негов близък приятел, който държи автокъща в София.

През годините съотборници на Семерджиев са се учудвали от охолния му начин на живот, въпреки че е ритал само в скромни клубове.

Освен в "Ботев" Семерджиев е играл за “Хебър”, “Вихрен" и “Родопа”. Сега е в “Спортист” (Своге).

За 5-годишната си кариера като професионален футболист 180-сантиметровият централен нападател е изиграл 70 мача и е отбелязал 14 гола.

Според слухове Семерджиев поддържал интимни връзки само с оборотни красавици, като една от тях била певицата Ан Джи. Пребитата от бившия футболист на ЦСКА Орлин Орлинов Мис Силикон Катрин Вачева също май е имала кратък любовен роман с 24-годишния Семерджиев.Преди време бащата на Георги е държал магазин за плодове и зеленчуци в столичния квартал Надежда.