Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Елена Гунчева
Елена Гунчева

Гешев остава. Това го твърди Ал Йо. А след като той го твърди, значи знае. Не знам на колко от вас им направи впечатление, че всички приоритети, заявени в предизборната кампания, потънаха тихо и безславно в мрака.

Борбата с корупцията се изчерпа с едно "Капитан Андреево", а Гешев набива канчето на комисии в Народното събрание на любимата министърка на Ристе Иванов. Каквото и да си говорим, май беше доста нива над нея. Но това не говори добре за него, а показва нейното ниво.

Факт, че за седем месеца правосъдната реформа се изчерпва със закриването на спецпрокуратурата и съда, които са малко спорни, а чисто технически - неизчистени като процедура. Тези, които се търкаляха по улици и площади за оставката на Гешев /Ех, Настимире, какви революционни времена бяха на мятани яйца и скандирания "Гешев е позор, оставка и затвор"/, сега си поставиха за първа цел разпределянето на постове и усвояване на власт.

Ех, бедни ми протестиращи народе, оти ги ручахме жабетата? Сега ни се казва, че Гешев остава, новите се махат и старите се връщат. Това е!

От фейсбук